Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen fűkaszát vegyek?

Milyen fűkaszát vegyek?

Figyelt kérdés

Megbízható, egyszerűen kezelhető, javítható, alkatrészek, hozzávalók legyenek pótolhatók, beszerezhetők.

Nem kell csúcsmodell.

2x600-700m2 terület rendszeres kaszálására kellene.

Csak benzines.

2023. máj. 15. 18:38
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

A lendkerék/lapátkerék rögzítését vizsgálnám azonnal. Ha lötyög, akkor az csörög, nagyon nem jó, elnyírja az éket. Kell dugattyútámasz (darabka összeolvasztott végű berántókötél is jó lehet), le kell szerelni a röpsúlyokat (két nagyobb, laposabb hatlapfejű illesztőcsavar), ki kell hajtani a lendkerék rögzítőcsavarját középen, ellenőrizni kell az icipici D ék és a horony épségét (tiszta asztalon javasolt szerelni), és ha épek, akkor csak rendesen vissza kell ütögetni egy nagyobbacska gumikalapáccsal, leszerelt berántóval a szabaddá váló másik tengelyvéget stabilan egy gumilapon vagy keményfa alátéten megtámasztva, asztal lába fölött vagy üllőn.

Mindenekelőtt azért megforgatnám, megrázogatnám a motort, szokott a kipufogóban a játékkatalizátor is lehullani a hőtől, ami nekünk nem gond, kis többleterő, valamicskét rosszabb kibocsátási értékek, amiket már senki nem néz.

2023. máj. 28. 05:45
 32/36 anonim ***** válasza:

Még a piacosokhoz is szoktak adni használható hevedert. Ha a Hyundai-hoz nem adnak, az azt jelenti, hogy egy igen alacsony színvonal.

Ha kicsit többet is rászánsz, akkor vedd fel ezzel az illetővel a kapcsolatot, van neki többféle, azt írja.

Biztos lehetsz benne, hogy különb gép, mint a Hyundai, még a legolcsóbb kivitelű is.

[link]

2023. máj. 28. 16:48
 33/36 anonim ***** válasza:
#32 nincs ilyen egy-egy megfelelés körítés meg motoron belüli anyaghasználat közt. Ezekre azt mondják, hogy motorikusan semmi bajuk, talán tényleg előfeltétele ez a névhasználatnak. Más kérdés, hogy ugyanaz az egy kaptafa kínai felépítés a hibáival és hülyeségeivel együtt, de ez a Fuxiról is szintén elmondható, ami szintén legteteje a kínai alakúak közt, de áll ez a Hecht-re, Scheppach-ra, piros Einhellre, meg úgy bármire, ahol volt minőségellenőrzés. De azt ugye egyiktől se várjuk, hogy minden egyes darab összes csavarja nyomatékra lesz húzva neked, meg hogy nem fosból van a benzincső, esetleg hogy
2023. máj. 28. 17:07
 34/36 anonim ***** válasza:

...elküldtem félre alt+tabolással valahogy, az a nem egyszerű...

Szal ...esetleg hogy nem tekeri a hosszabb gazt a fej alá mint a kisangyal, vagy hogy úgy egyébként a heveder alsó kategória fölötti lesz egy nem rezgéscsillapító tubusos modellnél?

Jók ezek, csak tudni kell a rigolyáikat, meg ha nem elemed (még) a kétütem, akkor érdemes körbevideózni a magyar kaszás meg fűrészes youtube csatornákat, különösen a szerelgetőseket, és hamar meglesz egy egyébként faék egyszerűségű motorról, hogy mi minek az előjele, mi a gyors és egyszerű tesztszekvencia. Ilyeneken nem akadunk fenn, hogy egyik endoszkóppal benéz a gyertya alá, másik leszedi a kipufogót és telefonnal odavilágít, hogy ugyanazt a megállapítást levonja, meg olyanon se, hogy az egyik mér egy kompressziót, a másik meg lekapja a négy csavart és néz egy gyűrűhézagot.

2023. máj. 28. 17:11
 35/36 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Én nem nagyon akarok fűkaszás videókat nézni, fűkaszát szerelni, én füvet akarok vágni. 😅

Köszi azért.

Lehet maradok a gyomirtónál.

2023. máj. 28. 23:07
 36/36 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva én se akartam, de inkább vettem negyedáron valamit, amit nem sajnálok, és olcsó hozzá az alkatrész. Sajnáltam volna "a saját kezembe adni" valami értékesebbet rögtön az elején. :)
2023. máj. 29. 05:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!