Milyen fűkaszát vegyek?
Megbízható, egyszerűen kezelhető, javítható, alkatrészek, hozzávalók legyenek pótolhatók, beszerezhetők.
Nem kell csúcsmodell.
2x600-700m2 terület rendszeres kaszálására kellene.
Csak benzines.
A lendkerék/lapátkerék rögzítését vizsgálnám azonnal. Ha lötyög, akkor az csörög, nagyon nem jó, elnyírja az éket. Kell dugattyútámasz (darabka összeolvasztott végű berántókötél is jó lehet), le kell szerelni a röpsúlyokat (két nagyobb, laposabb hatlapfejű illesztőcsavar), ki kell hajtani a lendkerék rögzítőcsavarját középen, ellenőrizni kell az icipici D ék és a horony épségét (tiszta asztalon javasolt szerelni), és ha épek, akkor csak rendesen vissza kell ütögetni egy nagyobbacska gumikalapáccsal, leszerelt berántóval a szabaddá váló másik tengelyvéget stabilan egy gumilapon vagy keményfa alátéten megtámasztva, asztal lába fölött vagy üllőn.
Mindenekelőtt azért megforgatnám, megrázogatnám a motort, szokott a kipufogóban a játékkatalizátor is lehullani a hőtől, ami nekünk nem gond, kis többleterő, valamicskét rosszabb kibocsátási értékek, amiket már senki nem néz.
Még a piacosokhoz is szoktak adni használható hevedert. Ha a Hyundai-hoz nem adnak, az azt jelenti, hogy egy igen alacsony színvonal.
Ha kicsit többet is rászánsz, akkor vedd fel ezzel az illetővel a kapcsolatot, van neki többféle, azt írja.
Biztos lehetsz benne, hogy különb gép, mint a Hyundai, még a legolcsóbb kivitelű is.
...elküldtem félre alt+tabolással valahogy, az a nem egyszerű...
Szal ...esetleg hogy nem tekeri a hosszabb gazt a fej alá mint a kisangyal, vagy hogy úgy egyébként a heveder alsó kategória fölötti lesz egy nem rezgéscsillapító tubusos modellnél?
Jók ezek, csak tudni kell a rigolyáikat, meg ha nem elemed (még) a kétütem, akkor érdemes körbevideózni a magyar kaszás meg fűrészes youtube csatornákat, különösen a szerelgetőseket, és hamar meglesz egy egyébként faék egyszerűségű motorról, hogy mi minek az előjele, mi a gyors és egyszerű tesztszekvencia. Ilyeneken nem akadunk fenn, hogy egyik endoszkóppal benéz a gyertya alá, másik leszedi a kipufogót és telefonnal odavilágít, hogy ugyanazt a megállapítást levonja, meg olyanon se, hogy az egyik mér egy kompressziót, a másik meg lekapja a négy csavart és néz egy gyűrűhézagot.
Köszi a válaszokat. Én nem nagyon akarok fűkaszás videókat nézni, fűkaszát szerelni, én füvet akarok vágni. 😅
Köszi azért.
Lehet maradok a gyomirtónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!