Milyen fűkaszát vegyek kb. 50 ezer forintig?
én hecht 152 bts fűkaszát vettem kb 60 ezerért 2 éve, szerintem egy korrekt középkategóriás gép, 52ccm szóval nem szenved nagyobb fűben sem
600nm-re nem feltétlenül kell ilyen nagy. praktikerbe lehet venni al-ko gépeket olcsón, arról is jókat hallok. van 50 ezerért 22ccm-es
Hyundai HYD-415B
Ezzel sem nyúlsz mellé, általában 40 körül lehet kapni.
Bocs az offért.
2# Mekkora területet nyírsz vele? Már sokadik embertől hallom a Hecht-et a jó ár-érték arány és a szerviz háttér miatt, én is most tervezek venni egyet, de nem tudom eldönteni mekkora kéne hozzánk.
+1 a Hyundai-ra. Az enyém még bejáratós, 33-ast kevertem bele (1,5dl ELF fullszintetikus 5l 100-as benzinbe), másfél tanknál tartok, és elég nagy területet ledobtam vele úgy, hogy túlféltettem, gyakorlatilag köpi az olajat a kidörgőn. A vége felé párszor rövid időkre nyélgázon kapta, hát értelme nincs fullra húzni, kicsit kevésbé ordítósan is ugyanaz a fordulat, ugyanaz az erő, mész mint a barom. Mondjuk a régi Einhellről maradt 2,4mm kockadamilt koptatom, szórásvédőt nem raktam fel, és a damilfej is Stihl 25-ös. A szarvait kicsit hajolgatósnak éreztem, átraktam rá az Einhell kormányát mindenestül, a kis csillapító gumival... Igaz, hogy 26-os szárra való, ennek meg 28-as, de szódával, nagyon óvatosan egyformán húzgálva a csavarokat jól fog és talán nem feszül számottevően.
A gyári heveder valami iszonyú debilség, sehova nem tudod felvenni, pont kuka, mint a szokásos keverőedény is. Nem tudom, melyik fajra készült, de hogy emberre nem, az egészen biztos. Szóval egy rendes heveder kell hozzá, meg a gyári damilfej is inkább vésztartaléknak jó, mindenképp a két nagy név valamelyikébe megérős betolni párezret (igazából a Husqvarnáé sokkal könnyebben kezelhető, csak azt elkoptattam egyet, most a Stihlt használom el, mielőtt veszek egyet-kettőt).
#4 kb 2000 négyzetméteres területet vágok vele gond nélkül
én csak ajánlani tudom, 60 ezerért 50ccm-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!