Kezdőoldal » Otthon » Kert » Benzines fűkaszát szeretnék...

Benzines fűkaszát szeretnék venni minimun 30000 ezer forintig melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
[link]
2018. máj. 24. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyiket sem ajánlom jó szívvel.

[link]

[link]

Van itt ,hát használhatónak mondhatók,de azért többet kellene szánni rá.

Ha nagy a terület,akkor már ezek sem a leg alkalmasabbak,de ez az Alko már gyenge is lehet hozzá.

A függ a terület nagyságától .és fű vagy bozót.

Ez az Alko legerősebb gépe.Nagy területen és bozótban már szvás. A Fuxtec tud kb 2,5 lovat,de ez is kínai és hát sem is csúcs .

Terület nagysága,milyensége és mennyi a max összeg?

2018. máj. 24. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Ui.és te általad linkeltek sz,rollerek.

Gyengék és lehet velük gond.Lehet többet javítod,mókolod mint dolgozol velük.Akinek volt már használt fűkaszát,az tudja miről beszélek.

2018. máj. 24. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az árkategóriában csodát nem kell várni. Egy-két munka után gyanús, hogy megadja magát.
2018. máj. 24. 12:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Számoljál egy kicsit vissza .Van 27 % áfa,szállitási,raktározási költség,és az eladónak is kb 20 % haszna .Hány forintos gépet veszel ?

No ezek amik csak eladásra készülnek,tömeg árú.

Eladásra és nem használatra vannak a boltokban .

Teljesen mindegy mi a neve,mind kínai motorral készül .

Én is megtanultam ,a jót meg kell fizetni,miután 4 hónapi használat után kidobtam 40000 ret.

2018. máj. 24. 17:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Érdekes mert én 6 éve padlógázon nyüstölök egy 22.500ft-os üzletben vásárolt(nem piacos) kínai fűkaszát és a benzincsőcserén kívül semmi baja. Természetesen a Sthil százszor jobb de a ház körül, a kertben ennyi pont elég.
2018. jún. 20. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!