Milyen benzines fűkaszát vegyek magas fűhöz?
A McCulloch gyárt többfélét. Nem a márka számít, hanem a lóerő (vagy kilowatt).
A Stihlnek is van harmatgyenge gépe, meg erős profi gépe is.
Méteres fűhöz én 2 LE-set se vennék már. Vagyis, a márkás gépek eleve kiesnek az áruk miatt.
50-ből csak kínait tudsz venni, ahogy az első is írta. (A Hecht úgy cseh, ahogy az MTD magyar.)
Használt márkásat csak úgy érdemes venni, ha egy hozzáértő átnézi és kipróbálja. Ki lehet fogni jó vételt, de szerencse és hozzáértés kell hozzá.
A használt gépeket általában azért szokták eladni, mert már véres a torkuk, vagy valami miatt megbánta a vásárlást a tulaj, tehát nem sokat érő típus.
Damilfejet bármelyikhez lehet külön is venni, akár a piacon is előfordulnak használhatóak 2 E-ért. A menetet kell megmérned hozzá, mert van 10-es és 12-es is.
Én 2 éve vettem egy ilyen Al-ko kaszát hasonló célokra:
Én merem ajánlani, mert erős gép, és örök élet. Én azért vettem ilyet, mert egy ismerősömnek is ilyen van, és tudom, hogy már nagyon régi, sokat van használva, és még nem volt semmi baja. Én is sokat használom nagy fűhöz, de annyit azért javasolnék, hogy ne damillal vágd. Sokkal könnyebb a motornak is, ha a tárcsával vágod a füvet. Kisebb fordulaton is könnyen viszi.
Fuxtec ,Hecht neked ez az olcsóbb.Tény és való,hogy nem valami ász gépek,de még ha nagy a fű állandóan és a terület,akkor ezeket is megviseli hiába erősek,de a minőségük nem ehez van,de kompromisszumokkal elmegy.
Lehetséges,hogy ezek is nehezebben fognak indulni mint egy Pl:OleoMach és nem olyan tartósak.A jobb 2 lovas gépek,ami neked is kell ,olyan 130-tól kezdőnek akcióban.Ezek hosszútávon kifizetődőbbek,mert az olcsó szokott a drágább lenni.Az AL-KO-nak 1,5 lovas a legerősebb gépe,az ide észrevehetően kevés lenne.
Használtan biztosan nem venném egyiket sem.
Azt előttem már írták,hogy miért.
Neked figyelembe kell venned az anyagiakat,hogy meddig tudsz elmenni,de csak spórolás miatt ne az olcsóbbat válaszd,ha vehetsz jobb gépet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!