Milyen benzines fűkaszát vegyek magas fűhöz?
Köszönöm a véleményeket!
Én is így látom, hogy 1.5-2LE körül kell keresgélnem, 2-nél több erre a célra nem hiszem, hogy kelleni fog. Még jobban átnézem a márkákat és típusokat. Egyébként MTD-ből is úgy nézem, hogy vannak jobb modellek, amikkel sokan elégedettek, és vannak olyanok, amik semmire sem jók, tehát nem feltétlen igaz, hogy kategorikusan rossz választás lenne az a márka. Gondolom úgy van ez, mint elektronikában is, hogy nem csak gyártó, hanem model függő is a dolog.
A McCulloch-ot csak kipróbáltam, lejött nekem is, hogy nem erre a célra való, de valamivel le kellett tolnom a füvet, mert már nagyon magas volt. Így nézelődve az jött le, hogy nem érdemes a régi MTD javítására költeni, mert nem fogják tudni megcsinálni normálisan. Azt hiszem a karburátorral van valami, de nem én vittem szerelőhöz, úgyhogy nem tudom pontosan mi a baja, csak annyit, hogy a fazon szerint nem javítható. Sokan panaszkodnak fórumokban, árukeresőn, hogy rengeteget fizettek fűkasza javíttatásra, és mégsem megy, vagy egy hét után ugyanúgy szétmegy valami más miatt.
Én inkább úgy gondoltam, hogy 2-3 évente veszek ilyen 30-50k-sat, mint hogy vegyek valamit 200k-ért, ami ugyanúgy szétmegy. Kisebb így a kockázat, és előfordulhat, hogy kifogok egy olyat, ami sokáig bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!