Milyen fűkaszát vegyek?többi lent
Fűkaszát akarok venni,eddig Strauss om volt de feladtam..azért vettem hogy a ház körül a fal mentén,és a telken le vágjam vele a házat,de még erre is alkalmatlan volt,folyton volt vele valami.
A munkája kb 6-800m2 és van hogy későn érek oda,előfordul a derékig érő gaz tehát jó erőset szeretnék.
Véleményekre,tapasztalatokra lennék kíváncsi kinek mi vált be.
én a Nikkarin gondolkodtam de úgy tudom hogy még pár évig lehet majd hozzá kapni alkatrészt és utánna nem..
És neked hogy vált be maruyama?mióta van meg?volt már vele probléma?
Ekkora területre, magas gazra mindenképpen segédkerekest nézz, a gúgliban rengeteg van, akár százezer alatt.
Sokkal kényelmmesebb, könnyebb kezelni, nem fárasztó vele ammunka.
Az fontos hogy legyen 2 lóerő felett,de az a minimum.
Az hogy mekkora átmérőjű a vágás az szinte mindegy nekem..legyen kisebb csak ne erőlködjön,fulladozon mikor bele engedem.
A kés csere is mindegy,nagyon ritkán fogom cserélgetni,a strausson a 3-4 év alatt kb max ha 5 ször cseréltem,mert bírtam a damilal vágni mikor derékig ért akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!