Milyen fűkaszát vegyek?
Megbízható, egyszerűen kezelhető, javítható, alkatrészek, hozzávalók legyenek pótolhatók, beszerezhetők.
Nem kell csúcsmodell.
2x600-700m2 terület rendszeres kaszálására kellene.
Csak benzines.
Nem jó. Ásványi, és a minősítései se túl jók.
Ha olcsót akarsz, akkor ez annál lényegesen jobb minőség:
Megérkezett a Hyundai. Az Árukeresőn írja az egyik véleményező, hogy könnyű összehajtani. Össze lehet hajtani??
Hogy? Szállítom ide-oda, szóval nem lenne hátrány.
Hyundai tapasztalatok:
A készülék nem összehajtható.
Az értékelő az Árukeresőn valóban eltévedt.
Összerakni nem nehéz.
Heveder egyik oldala nem állítható, így abszolút használhatatlan.
Első indításnál minden ok volt, ketyegett pár percet, leállítottam.
Másnap jött volna az éles próba:
Berántás után a motorból csörgő-csattogó hang. Leállítottam, többé már beindítani nem tudtam. A zsinór szorul, s nem is megy vissza.
Készülék kuka, megy vissza.
Másikat inkább nem kérek, innentől teljesen tanácstalan vagyok mit vegyek, de leginkább a semmi felé hajlok.
Mondjuk igencsak elfelejtettünk szólni, hogy kínai berántó nem bírja a rángatást, felső holtpont alatt (sűrítésben) megtartva, kicsit se visszaengedve kellene egy lendületeset húzni rajta, ami nem azonnal gyors, hanem mire melléd ér a fogantyú. Messzebbre nem is érdemes. Tök jó videók vannak róla. Egyébként a Stihl is ugyanúgy berántócserés lesz tőle, csak lehet hogy inkább párévente, mint kb azonnal.
Ha a helyes módon indítottad, akkor tényleg gyárihibás lehetett, megérheti cserélni. Én vennék a piacon két berántót, az egyiket ráraknám, a másikból a szintén kivideózható, igen bosszantó módon megjavítanám a gyárit komolyabb garanciáztatás esetére, de ez én vagyok. Nyilván előbb lefotóznám a berántó belvilágát, mert van többféle.
A jó hír az, hogy beindult, s úgy csörgött mintha fém ment volna fogaskerekek közé...
Ez nem a berántáson múlt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!