Kerti csaphoz milyen slagtömlő kell?
Figyelt kérdés
Ilyen a csap kifolyó és próbáltam ráfogatni a slagot bilinccsel, de levágja a nyomás. Ehgez milyen tömlőcsatlskozó kell? Tekerős kellene hogy biztosan ott is maradjon.
2022. máj. 18. 10:12
11/18 A kérdező kommentje:
#10, nekem is ilyen csappal működne, az enyém kifolyócsöve vékony és ehhez pluszban jön az is hogy a legvékonyabb slagom van, amihez csatlakozó sincs, mert a legtöbb ilyen nagyobb szabványmérethez van. Lehet hogy új csapot kell vennem és akkor megoldódik. A slagot amikor bilincssel rögzítem, szinte alig bírom ráhúzni a csapra, mert ugyanakkora a slag átmérője, mint a csap kifolyó. Ráhúzom valahogy meg a bilincset is erősen rakom rá, de nem tart sokáig.
2022. máj. 18. 11:11
12/18 anonim válasza:
Ezért nem kell csapot cserélni. Veszel egy ilyen hollanderes csatlakozót 200 forintért, a menetes része egyezen a csap menetével, a csonk meg a slag átmérőjével. Plusz egy rendes bilincs. Soha nem dobja le.
13/18 A kérdező kommentje:
#12, köszi! Megpróbálom a hollanderes megoldást🙂
2022. máj. 18. 11:46
14/18 anonim válasza:
Ha gazdabolt van a környéken ott is érdemes megnézni.
15/18 anonim válasza:
16/18 anonim válasza:
Itt mindenki egyenesen Noétól vette a kerti csapját?
Meg 2022-ben még a bilincsezés megy??
Hol éltek ti??
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket! Nincs a közelben semmi ilyen üzlet, holnap megyek venni.
2022. máj. 18. 12:17
18/18 anonim válasza:
Pont olyan gyorscsatlakozót használok mint amit a 16-os linkelt. 5 bar a hálózati nyomásunk és akkor sem vágja le ha órákig otthagyom elzárt locsolófejjel, még a leggagyibb zöld tömlőt sem. Cserébe időnként tömítőgyűrűt kell rajta cserélni, ami 1/2 perces művelet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!