Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kerti csaphoz milyen slagtömlő...

Kerti csaphoz milyen slagtömlő kell?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen a csap kifolyó és próbáltam ráfogatni a slagot bilinccsel, de levágja a nyomás. Ehgez milyen tömlőcsatlskozó kell? Tekerős kellene hogy biztosan ott is maradjon.

2022. máj. 18. 10:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én már mindent kipróbáltam, vettem olcsó obisat, drága "márkásat", mind egy kaptafa. Egy dolog vált be, nem engedem ki csak félig a csapot..
2022. máj. 18. 10:20
 2/18 A kérdező kommentje:
Ugyanez van nálam is, semmi nem jó, mert levágja. Kicsire nyitva meg semmit nem ér.
2022. máj. 18. 10:29
 3/18 anonim ***** válasza:
tudom, siralmas... több pénz nem vagyok hajlandó erre költeni, nagyon mérges vagyok én is. A legdrágább fej is csak 2 alkalmat bírt..
2022. máj. 18. 10:32
 4/18 A kérdező kommentje:
Vettem tescoban tömlőszettet, de az nem passzolt rá. Tüzép vagy szerevényboltban meg nem értik mit akarok.
2022. máj. 18. 10:37
 5/18 anonim ***** válasza:

milyen vastag tömlővel használod?

A csap nyitáskor vágja le rögtön, vagy csak valamikor locsolás közben?

2022. máj. 18. 10:46
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem locsolás közben..
2022. máj. 18. 10:49
 7/18 A kérdező kommentje:
Vékony a tömlő, ahogy megnyitom erősebben, rá egy fél pillanat és lejön, de addig tart amíg a szorítóbilincs bírja.
2022. máj. 18. 10:49
 8/18 anonim ***** válasza:
94%

Valamit nem jól csinálsz.

Max. 3 bar körül lehet a hálózati nyomás, azt egy normális bilincs simán bírja. Használtam már olcsó slagot kompresszorhoz is, bilinccsel rögzítve, 6-8 barral, nem dobta le.

2022. máj. 18. 10:58
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
De a hálózati nyomást a műanyag gyorscsatlakozó is bírni szokta többnyire, ahhoz mindig azt használom.
2022. máj. 18. 11:00
 10/18 anonim ***** válasza:

Van nekünk is ilyen csapunk arra tényleg nem megy rá a tömlőcsatlakozó,

Amivel locsolunk ott ilyen csap van

[link]

2022. máj. 18. 11:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!