Fűnyírót benzinest milyen vegyek 5000m2-re ami nem megy tönkre a sok használattól?
Figyelt kérdés
Feltétlen briggs motorost vagy már az sem a régi és tökmindegy milyet veszek...?2021. szept. 4. 13:45
21/28 anonim válasza:
5000 m2 ???
Inkább ingyen engednék oda valakit termeszteni, csak ne nekem kelljen kaszálni. Vagy befásítanám.
22/28 anonim válasza:
Megkérdezem újra, szomszédos területeket ki műveli?
23/28 anonim válasza:
Ha meg ennyire homokos, a gaz sem marad meg benne.
Parlagfű csak a bolygatott földben szeret.
Tehát szerintem kaszálni sem kellene, kit érdekel, hogy gazos?
24/28 mindentudó99 válasza:
A szomszédokat akik rendben tartják a kertjüket. A szomszédból meg a szél hordja a gazmagot. Meg allergiásokat
25/28 mindentudó99 válasza:
Még egy utolsó ötlet. Minden valamire való önkormányzatnak van kistraktora ilyen gazvágól. Megbízod vágja le havonta. Pár ezer . Én is csináltattam így egy telepített akácos környékét mikor még csemeték voltak a fák. Adtam neki egy ezrest meg fél liter páleszt és levágta.
26/28 A kérdező kommentje:
Közmunkások 30-50 -ért vállalják el.
Szomszéd sem foglalkozik vele.
Szóval Briggs motoros Mculloch?
Akkor csak javasolt a Briggs?
2021. szept. 5. 13:11
27/28 anonim válasza:
Ha a szomszéd sem foglalkozik vele, akkor te minek?
28/28 anonim válasza:
Mi a sz@rert nem adod el vagy kezdesz vele valamit???? Mi értelme évtizedekig nyírni a füvet fél hektáron???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!