Ez bébi csótány, ugye?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja egy nagy csótányt találtam a házban. Minden éjjel körbejárom fürdés előtt a házat lámpával, majd fel-fel kelek 2 óránként és megnézem az általam kritikusnak ítélt helyeket. Május végén találtam egy nagyot azóta semmi, az egér ragasztóba sem találtam amiket mint írtam a kétes helyekre kitettem.
Dobok fel mindjárt egy képet, ez egy nagyon pici bogár lesz mellette a foltok cseppek mert bio kill cuccal megpróbáltam megölni.
2020. júl. 21. 23:12
12/13 anonim válasza:
Nem ártana egy alapos takaritas...
13/13 anonim válasza:
Szerintem nem bebicsotany, legalabbis azok nem ilyen ducik, mashogy neznek ki, mint a felnott csotanyok. Mondjuk kerdes, milyen volt az a nagy csotany, mert amiket neha en latok itthon, “nagy” csotanyok, azok nem tul nagyok eleve, tehat nem azok a tipikus hatalmas csotanyok, amiket az utcakon latok nyari esteken. Azoknal kisebbek es vekonyabbak. Szoval gondolom bebicsotanybol is van tobbfele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!