Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » 3 hete volt egy csótány a...

3 hete volt egy csótány a fürdő szobában, azóta egyet sem láttam, hol lehetnek?

Figyelt kérdés

3 hete egy barna undorító csótányt találtam amikor felkapcsoltam a lámpát a fürcsi szobában. Azonnal darázsírtóval meg hangyaírtóval lefújtam, fel is dobta a pacskert a csóti, lefotóztam feltettem ide, aztán mondták , hogy csótány, méghozzá a német és szaporodnak mert hát barnák. Kitettem egérragasztót úgy kb. minden réshez, de még mindig nem akadt bele egy sem,éjszakánként kihagyva az alvást időszakosan kijárkálok felkapcsolom a lámpát és nézem hátha fut valahol egy, de nem.

Családi ház ,szóval a szomszédtól nem jöhetett , egyértelmű vagy a pincéből vagy a padlásról jött a spejzba onnan meg ki. Spejzba sincs, legalábbis nem láttam.

Kifejlett volt.

Ha találok még egyet akkor hívom az írtót,

2020. jún. 11. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Szaporodnak mert hát barnák🤣😂.

Szerintem rájöttek hogy a fürdő veszélyes hely és a háló szobádban tanyáznak és éjszaka mikor alszol a szádba petéznek( amikor alszol mert nem hiszem h 3hét alvást hagytál ki).

Az is lehet h a reggeli műzlidben bujkálnak

2020. jún. 11. 15:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem, hajnalba fekszek le és 13:00-kor kelek.

Igen, a barna csótány jobban szaporodik mint a fekete és a fekete eleve jó hozamot termel kb. mint anno a quaestor. :D

2020. jún. 11. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ezt az egyet hoztad haza valahonnan a táskáddal. Vagy az ötödik szomszédban lakik a família, és ez az egy eljött világot látni.
2020. jún. 11. 17:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Remélem.
2020. jún. 11. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet kapni külön csótánycsapdát bármelyik nagyobb közértben vagy háztartási boltban, aminek nem túl nagy a költsége. Tegyél ki párat különböző helyekre (a csomagoláson van javaslat). Ez jobb, mint az egérragasztó, mert, odavonzza az esetleges csótányokat. Ha megfog egyet is, akkor biztos, hogy több van és irtani kell.
2020. jún. 13. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!