3 hete volt egy csótány a fürdő szobában, azóta egyet sem láttam, hol lehetnek?
3 hete egy barna undorító csótányt találtam amikor felkapcsoltam a lámpát a fürcsi szobában. Azonnal darázsírtóval meg hangyaírtóval lefújtam, fel is dobta a pacskert a csóti, lefotóztam feltettem ide, aztán mondták , hogy csótány, méghozzá a német és szaporodnak mert hát barnák. Kitettem egérragasztót úgy kb. minden réshez, de még mindig nem akadt bele egy sem,éjszakánként kihagyva az alvást időszakosan kijárkálok felkapcsolom a lámpát és nézem hátha fut valahol egy, de nem.
Családi ház ,szóval a szomszédtól nem jöhetett , egyértelmű vagy a pincéből vagy a padlásról jött a spejzba onnan meg ki. Spejzba sincs, legalábbis nem láttam.
Kifejlett volt.
Ha találok még egyet akkor hívom az írtót,
Szaporodnak mert hát barnák🤣😂.
Szerintem rájöttek hogy a fürdő veszélyes hely és a háló szobádban tanyáznak és éjszaka mikor alszol a szádba petéznek( amikor alszol mert nem hiszem h 3hét alvást hagytál ki).
Az is lehet h a reggeli műzlidben bujkálnak
Nem, hajnalba fekszek le és 13:00-kor kelek.
Igen, a barna csótány jobban szaporodik mint a fekete és a fekete eleve jó hozamot termel kb. mint anno a quaestor. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!