Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Mit kéne tennem?

Mrs.A98 kérdése:

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Most egy panelban lakok a szüleimmel, a testvérem már elköltözött a mamánkhoz, mert rengeteg csótány van itthon. A szobákban is, mindenhol. Annyira elszaporodtak, pedig nagyon sok írtószert használunk, csapdásat, spray-t meg valami poros is van itthon. Az egész lépcsőházban vannak. A közös képviselő már intézkedett, egyszer jött írtó, de semmit nem ért, amit csinált, macskáink is vannak, nem tesz jót nekik ez a sok vegyszer. Vettünk egy családi házat, ahova költözni fogunk, de az még min. fél év.:(

Utálom ezt az állapotot, így nem is tudok "normális" életet élni, félek kimenni a konyhába(ott van a legtöbb) attól félek, hogy a suliba a táskámmal vagy bármivel fogok vinni és a többiek észreveszik. Olyan szörnyű:( senkinek nem kívánom ezt. Valaki tud segíteni, hogy tudnék "megbarátkozni" a helyzettel? Vagy mit kéne tennem? Nagyon félek tőlük.

2020. febr. 25. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyi van, akkor a csótányfészek a házban van. Nálam albérletben egyszer akkor volt rengeteg csótány, amikor a közvetlen szomszédom kukázott. Én csak utólag jöttem rá. Semmilyen irtás nem segített, mert hozta fel a szemetet, és a szeméttel együtt a csótányokat. Borzasztó sok volt. Én elmenekültem. Sztem a ti házatokban is van egy hasonló életmódot élő lakó. Nem tudsz mit tenni.
2020. febr. 25. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Amit írsz, hogy csapdás, az ilyen ragasztós lapon lévő csalétek?

Mert a munkahelyemen ez volt a tuti megoldás. Előtte már évek óta permetezgettek a szakemberek, de nem fogytak el a csótányok, aztán egyszer hoztak ilyen ragasztósat, az rögtön megfogta az összeset. Sajnos, se a hatóanyagra, se a márkára nem emlékszem már, rég volt.

2020. febr. 25. 17:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Az ÁNTSZ hivatalból kiirtja, nekik kell szólni.

Meg persze a közös képviseletnek.

Te meg csótánycsapdát tehetsz ki.

2020. febr. 25. 18:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Mi is el fogunk költözni, addig ki fogjuk bírni.

2. Kommentelőnek: igen, az a csalétkes, szerintem amire te is gondolsz, az segített a legjobban, most is van több is lerakva.

Köszönöm, hogy válaszoltatok, csak nagyon kétségbe voltam esve, de mint említettem kb fél év és már elköltözünk, addig is minden tőlünk telhetőt megteszünk.

2020. febr. 25. 20:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Az ÁTNSZ-t is majd mondom a szüleimnek, köszönöm.
2020. febr. 25. 20:50
 6/6 A kérdező kommentje:
*ÁNTSZ, elírtam.😅
2020. febr. 25. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!