Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Ez milyen rovar? Csótány?

Ez milyen rovar? Csótány?

Figyelt kérdés

[link]

Egy éves családi házban lakunk, pár napja észrevettem ilyen kis rovarokat, főleg a konyhában, nappaliban van egy-egy, és ahogy láttam a garázsból mennek oda. A garázs nekünk tulajdonképpen a házban van, és a garazskapu alatt jönnek be szerintem. De miért?

Rend van, tisztaság, nem értem :(

Az egyik szomszéd meghalt pár hónapja, néha van ott valaki, gondolom takarítanak, de arra gondoltam onnan jöhetnek.

Mosogatóban volt egy-kettő még.

Mindent áttöröltem domestos-szal, de ma is láttam már néhányat.

2020. ápr. 29. 12:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Nem csótány.
2020. ápr. 29. 12:18
 2/11 anonim ***** válasza:

Tuti nem csótány.

Bár nem vagyok ornitológus, szerintem közönséges lisztbogár.

2020. ápr. 29. 12:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az jó, mert az ornitológus madarakkal foglalkozik. :D
2020. ápr. 29. 12:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Tudom......
2020. ápr. 29. 13:01
 5/11 A kérdező kommentje:

Valahol láttam hasonlót, ott azt írták, hogy még nem kifejlett csótány.

De nem is kajára mennek, átnéztem mindent :(

2020. ápr. 29. 13:03
 6/11 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
100%
Ez valamilyen futóbogár (Carabidae család), erről a képről nem nagyon lehet pontosabbat mondani.
2020. ápr. 30. 15:54
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Gőzöm nincs,mi ez, de cuki! :) (A cuki nem azt jelenti, hogy szeretném, ha ellepnék a lakásomat; ugyanúgy, ahogy pl kutyából se szeretném, ha ellepnék a lakásomat; de ha csak ezt az egy példányt nézem, akkor tényleg cuki!!! :) Egyébként valószínűleg a több is cuki; mert összeadódik a "cukisági számuk"; de akkor az ember persze nyilván azt szeretné, ha ugyanazok a bogarak, máshol lennének cukik. :)
2020. máj. 1. 02:30
 8/11 A kérdező kommentje:

Nekem annyira nem cuki :D

Rovarírtó azt mondta telefonban, hogy nem csótány, csak valamilyen kerti bogár, de őszinte nem nyugodtam meg, mert azóta is jönnek minden éjjel.

2020. máj. 1. 12:59
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Akkor ők világuralomra jönnek törni. :) Valaki mondta egyszer, hogy csomó régi ufós filmben rovarszerűen ábrázolták az űrlényeket. :) Lehet, hogy közülük valók. :) Ők a kistesóik, akik felderítik a terepet!. :)
2020. máj. 1. 13:38
 10/11 anonim ***** válasza:

*de lehet, hogy még nem tudják, hogy lefülelted a főhadiszállásukat; úgyhogy még maradnak egy kicsit. :)

Bocsi. :)

2020. máj. 1. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!