Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Ez bébi csótány, ugye?

Ez bébi csótány, ugye?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja egy nagy csótányt találtam a házban. Minden éjjel körbejárom fürdés előtt a házat lámpával, majd fel-fel kelek 2 óránként és megnézem az általam kritikusnak ítélt helyeket. Május végén találtam egy nagyot azóta semmi, az egér ragasztóba sem találtam amiket mint írtam a kétes helyekre kitettem.

Dobok fel mindjárt egy képet, ez egy nagyon pici bogár lesz mellette a foltok cseppek mert bio kill cuccal megpróbáltam megölni.

2020. júl. 21. 23:12
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Padlásfeljáró környéke.

2020. júl. 21. 23:14
 2/13 A kérdező kommentje:
2. képen bal felül lesz a pici fekete pötty.
2020. júl. 21. 23:18
 3/13 anonim ***** válasza:

A 2. képen én a koszon kívül mást nem látok.

Az első kép az mivel készült? Vonalas telefonnal?

2020. júl. 21. 23:53
 4/13 A kérdező kommentje:

Az rozsda, nem kosz :D meg fa ami nedves. Mizofób és tisztaságmániás vagyok, meg félek a bogaraktól.

Mint látod , Samsung A10. És a poén úgy szól, hogy "mivel készült a kép, kaputelefonnal? " :D

Nem tudom jobban nagyítani, ez olyan pici, kb. mint egy bolha, csak nem bolha mert nincs másom csak Tengerimalackám, Ő meg nem bolhás. Ja és az pattogott volna.

2020. júl. 22. 00:00
 5/13 A kérdező kommentje:
Kép tetején az meg a egérragasztó, tenyleg kosz oda beleragadt minden, pókok is vannak benne mert egy légy is beleragadt aztán az a csali,10 nap és cserélem, addig ez van.. dicsőséges cél érdekében viselem el azt a borzalmat.
2020. júl. 22. 00:04
 6/13 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem vagyok "tisztaságmániás", de ahogy érzed.

Bocs a "poénért".

Szerintem nem "bébi csótány" azok nem feketék, hanem inkább barnásak.

2020. júl. 22. 00:05
 7/13 A kérdező kommentje:

Jó, kosz , az ott igen. Ne legyél megsértődve ,kérlek nem azért javítottalak ki.

Vonalas telefonos poén egyébként 2008 azaz az okos telefonos korszak előtt volt, még emlékszem, azzal cukkoltak alsóba, hogy olyan a kihajthatós Motorola telefonom képminősége mint egy vonalas telefonnak. :D

2020. júl. 22. 00:09
 8/13 anonim ***** válasza:

"Jó, kosz , az ott igen."

Ember! Ezen a honlapon szerintem Te vagy a második aki elismerte, hogy valami nem úgy van! Kvázi tévedett!

Ne legyél ennyire rápörögve a csótány témára.

Mikor lakásban laktam letömítettem minden csőátvezetést, lyukat, szóval mindent. Erre ezek a rohadékok a "büdös lakásból" a folyosón rajzottak. Az ajtó alatt jöttek be.

Csak akkor lett enyhülés mikor az egész házat irtották.

2020. júl. 22. 00:15
 9/13 A kérdező kommentje:
Amúgy csak a félelem vesz arra rá, hogy olyen sok felesleges dolgot írjak,kérdés kiírása óta rettegek.
2020. júl. 22. 00:16
 10/13 A kérdező kommentje:
Holnap mikroszkóp alatt megnézem!!! Remélem tudok aludni.
2020. júl. 22. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!