Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Csótányok írtása?

Csótányok írtása?

Figyelt kérdés

Pár hónappal ez előtt megjelentek nálunk a házban a csótányok. A fürdőkád alól jönnek jönnek ki, ilyen nagyobb méretű fürdőkádunk van ami lábakon áll és álborítás van hozzá oldalról és ez mellett egy kicsi résen tudnak onnam kijönni. De a fürdőkád alatt nincs semmi nyílás csak a lefolyócső. Néha hallani éjszakánként kaparást mintha a falból jönne. Mostanában már a környező szobákban is fel-felbukkan nem csak a fürdőszobában, néha már attól rettegek hogy a következőt magamon találom alvás közben.

Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Hogy tudnak bejönni a lakásba mikor mindenhol szúnyogháló van? Hogyan lehet őket kiírtani?

2020. júl. 18. 22:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Írtó cég, van gélezős és permetezős módszer. A közforgalmú szerek sajnos semmit sem érnek a szigorítások miatt.

A csótány bárhol bejön, még a csatornán át is.

2020. júl. 18. 23:02
 2/10 A kérdező kommentje:
#1 a használatban lévő szennyvlzvezetéken keresztül is bejöhet? Ez meg lep azt hitten vízen keresztül nem tudnak.
2020. júl. 18. 23:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Én már láttam lefolyóból éppen feljövő csótányt, utána egy ideig le is dugóztam az összes lefolyót amikor nem használtam. :/
2020. júl. 18. 23:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Azta, én meg azt hittem hogy nincs vízben élő bogár. Amúgy nem a fürdőkád lefolyójából jönnek fel hanem ahol a cső a ház alá megy.
2020. júl. 18. 23:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy átrágják magukat a vakolaton, betonon? Mert éjjelente hallani valami erős kaparó hangot.
2020. júl. 18. 23:25
 6/10 anonim ***** válasza:
A csövek melletti apró résen át is feljönnek mivel laposak. Lefolyón át is közlekednek, szeretik a vizesblokkokat. Sajnos nálunk óriás csótányok voltak és egyik éjjel kiugrottam az ágyból mert a karomon és az arcomon is mászott egy. Lehet kapni port amivel beszórod a helyeket ahol látsz, tehetsz le csapdát is, semmi kaját és folyadékot ne hagyj kint éjszakára, még kenyérmorzsás se legyen a konyhapult vagy ilyesmi. Isten igazából csak a szakszerű irtás segít és utána rendszeres alapos takarítás.
2020. júl. 18. 23:41
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 ugyan ez volt nálunk is és ezért nem értettem. Pár millis rés de kb 5-6 centis csótány.
2020. júl. 18. 23:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Nekem valami sprayt javasoltak a helyi gazdaboltban amit elvileg 2 naponta kell permetezni oda ahol járnak és ha akár a lába beleér a csótánynak annyi, elméletileg.
2020. júl. 18. 23:46
 9/10 anonim ***** válasza:
6-os vagyok: szerintem hívjatok irtót ha van rá pénz mert nagyon gyorsan szaporodnak. Társasházban laktok? Mert mi igen és a kukatároló a házon belül van, amíg nem kerül ki az utcára addig a csótányok is hemzsegni fognak.
2020. júl. 18. 23:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Ilyet tegyél ki (1 dobozban 4 db. van) és folyamatosan legyen kint akár 8-12 db.

[link]

Tescoban, Rossmannban, háztartási boltokban kapsz

El fognak tűnni a csótányok!

De mellé még házilag is csinálhatsz egy párat (ezt még nem próbáltam), próba = szerencse

[link]

2020. júl. 18. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!