Tudnátok ajánlani hatásos csótány csapdát? Panelba albérletbe lakom és nagyon elszaporodtak a csótányok
Figyelt kérdés
2018. okt. 26. 20:27
1/7 anonim válasza:
Profi irtás.
Utána higiénia, takarítás.
Ha az egész lépcsőházban van, akkor közös képviselő és ő intézze az irtást.
2/7 anonim válasza:
Ez csak a teljes épület irtásával orvosolható!
Közös képviselőnek szólni, ha kell írásban jelezni.
Lakáson belül egyénileg semmire sem mész!
3/7 anonim válasza:
Nem csapda, de nekem a Protect Forte bejött, kinyuvasztotta őket.
5/7 anonim válasza:
Én is panelban lakom. Nálunk úgy szokták a csótányt irtani, hogy általában nem szokták. De ha valaki talál akár egyet is, akkor szól a gondnoknak és az végig megy a permetezős emberrel az egész épületen az összes lépcsőházon. Ismerősnél meg fixen félévente jön a csótányirtó. Lehet egyéni megoldásokat is alkalmazni, de lehet hogy akkor a szomszédokkal oda-vissza fertőzitek egymást.
6/7 anonim válasza:
Az egyéni megoldások csak ideig óráig jók. Közösen kell intézkedni, ha gyökerestől szeretnétek megoldani a problémát.
Nekem egyébként a biokillel vannak nagyon jó tapasztalataim, ha csak a helyi megoldás játszik. Bár hosszútávon a költözés hozott megoldást. Szerencsére nekem is csak albérlet volt a problémás hely.
Megfigyeltem hol látok többet és esetleg hol jöhetnek be. Ott körbefújtam mindent és utána igazából csak döglöttet találtam már, de így is gusztustalan volt az tény.
7/7 anonim válasza:
Foval csótányirtó gél. 1 hónapig napi 2-3 döglöttel találkoztunk, majd utána végleg eltűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!