Mit lehet tenni, ha költözni akarok, de előreláthatólag nem fogom tudni eladni a lakásomat?
Figyelt kérdés
Plusz így is fel kellene vennem vagy 20 millió forint hitelt.
Egyáltalán költözzek egyedülállóként, vagy várjam meg, hogy egy esetleges párkapcsolat mit hoz?
2019. márc. 17. 09:04
41/94 anonim válasza:
Te nem válaszolsz normálisan a kérdésekre. Ha 15ért eladod, akkor miért kéne még 20 hitel? 25-30ért tök jó kis lakások vannak ha egyedülálló vagy.
42/94 A kérdező kommentje:
Menjek fele akkora lakásba?
És ha lesz párom, neki nincs lakása, ő jön, milyen jó lenne a majdnem 60 nm, ja nem adtam volna el 30 nm-ért.
Csikicsuki mindenhogyan.
Meg a lakást magát szeretem, régen a környéket is.
Ez nem panel, de panel lehetséges Csepelen nem sokkal többért.
Ezt eladom 15-ért, Csepelen veszek 21-ért pl.
A panelek kiosztása szimpatikus nekem, csak erkély legyen és közel legyen a HÉV-hez.
2019. márc. 18. 12:11
43/94 anonim válasza:
Akkor mit akarsz? Adjunk kölcsön?
44/94 A kérdező kommentje:
Javaslatot, ami még nem hangzott el!
Konkrét kérdésem is volt - válasz nélkül!
2019. márc. 18. 12:16
45/94 anonim válasza:
Feltehetsz még 20 ilyen kérdést, akkor sem fogsz választ kapni a kèrdèsedre...
46/94 A kérdező kommentje:
De tulajdonképpen miért???
2019. márc. 18. 12:26
47/94 anonim válasza:
nagyim újpesten él, panel, 55nm, kb 25ért mennek ott az ilyenek. ez segít,
48/94 A kérdező kommentje:
Még Újpest is elmegy, igen.
2019. márc. 18. 12:58
49/94 anonim válasza:
felmész az ingatlan.com-ra és keresel. ha ennyire nem vagy képes, akkor megérdemled.
50/94 anonim válasza:
Lehet hülyeseg de ha hitelt vennél fel egy reális összeget..? A 20 millió rengeteg. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!