Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budai vagy pesti lakótelepek?

Budai vagy pesti lakótelepek?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 27. 22:49
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Csak ne mondjuk, hogy a budai lakótelepek jobbak, mert nem. A lakótelepek nem.
2018. máj. 1. 11:11
 12/25 anonim ***** válasza:
52%

.. de miért nem, ha egyszer úgy gondoljuk.

Tudod, ez az oldal arra való, hogy kérdéseket tegyél fel, arra nem, hogy vitatkozni akarjál (azért lehet jelenteni is a kérdezőt).

Kb olyan szinten vitatkozol, hogy

K: Melyik a szebb szín, a piros vagy a kék?

V: A kék. Imádom nézni az eget ami szintén kék.

K: Márpedig a piros. A pipacs is piros és az a legszebb.

Oké, értjük, neked Pest. Hajrá, élj ott.

2018. máj. 2. 20:14
 13/25 A kérdező kommentje:

Neked a budai lakótelepek jobbak. Ettől nem lehet kijelenteni se azt, hogy biztonságosabbak, se azt, hogy tisztább, se azt, hogy jobb a lakóközösség.

Mondjuk ott nőttél fel, vagy szereted a hegyeket, azért jobb neked.

2018. máj. 3. 10:23
 14/25 A kérdező kommentje:

Vagy nézd végig pl az újhegyi és a kelenföldi lakótelepeket nyitott szemmel és nyugodtan legyél kritikus.

Megmondom csak a közlekedés miatt nem vágnám rá, hogy csakis az újhegyi.

Jó, igen, mert engem kötnek hozzá emlékek, nekem jobban tetszik.

De objektíven se a budai a jobb.

2018. máj. 3. 10:26
 15/25 anonim ***** válasza:
61%
Ha objektív véleményt akarsz nézz utána a bűnözési statisztikáknak, a zöldterületek aránya is mérhető, az ingatlanárak is erősen jelzik mi a jobb mi a kevésbé jó, mi az értékálló. A szubjektív véleménnyel meg minek vitatkozi? Neked Pest tetszik jobban, nekem, meg a fenti válaszolók jó részének meg Buda. Örülj neki, hogy Pestpárti vagy, olcsóbban kapsz lakást. Én meg semmi pénzért nem költöznék a pesti oldalra.
2018. máj. 3. 13:42
 16/25 A kérdező kommentje:

A bűnügyi statisztikák általában Pesten jobbak.

A zöldfelületet nem tudom, hogy mérik, de talán nem is érdekel, mert van, hogy fákkal szegélyezett utcás, csupa parkos és előkertes majdnem külvárosi városrésznél kisebb értéket ad, mint a Nagykörúton belül, kisebb parkocskákkal és néhány fával. Bár, ha a Dunát beleszámítjuk, biztos...

2018. máj. 3. 14:04
 17/25 A kérdező kommentje:

Ha valaki bűnügyi adatokkal érvel, akkor az nem érdekli az embereket, mert csak statisztika, aminek nem lehet hinni...

Ha alkoholistákkal, drogosokkal, hajléktalanokkal, romákkal, nem különbül viselkedő nem romákkal és kosszal érvelünk:

Pest esetén: igen, az egy borzasztó, kerülendő környék;

Buda esetén: mi gondod velük? Normális vagy, ilyesmik mindenhol vannak?

Ezek után ne tartsuk sznobnak a budaiakat... hát köszönjük!!!

2018. máj. 3. 14:21
 18/25 anonim ***** válasza:

Azért néha a statisztikának is lehet hinni, én pl. hiszem,hogy a bűnügyi statisztika valós képet mutat. Kiindulási alapnak mindenképpen.

Kérdező, senki nem akar átcsábítani Budára. Maradj Pesten, Te ott érzed jól magad -ahogy kiolvasom a soraidból- és ez a lényeg.

2018. máj. 3. 20:05
 19/25 A kérdező kommentje:
Én amúgy hiszek a statisztikáknak, ezért is maradnék Pesten.
2018. máj. 3. 21:12
 20/25 anonim ***** válasza:
Akkor ez tökjó, megbeszéltük. De mi a kérdés ha megvan a válaszod?
2018. máj. 7. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!