Igaz az, hogy a budai lakótelepek sokkal jobbak a pesti oldalon lévőknél?
Buda egyértelműen jobb mint pest.
A XXII. kerület nem ide sorolandó..
Nem igaz!
Budán is van lepra (pl.Békás) és Pesten is van rendes, Káposztásmegyer, vagy Újlipótváros.
De hogy a hozzáértők véleményét is megismerd:
Nem mondod komolyan, hogy neked egy lakótelep élhetősége, műszaki állapota, lakóinak színvonala, ellátottsága attól függ, hogy a MELLETTE levő családi házas részen, meg a Duna parton milyen jó sétálgatni a haverokkal.:D
Mit ne mondjak, kompetens vélemény!
Ez megint olyan kérdés, ahova nem kellene írnom. ;)
Dehogy van így!!!
Betörés, autólopás, autófeltörés, bringalopás - budai kerületekkel az "élen", a nem túl dicső vezető pozíciókban.
Amit én ismerek: Kelenföld, nemcsak a panel lakótelep részt. Amelyik csomópontokat, utcákat ismerem: koszos, kissé lepukkant, kissé gondozatlan, kissé gazdátlan. Sok rossz állapotú épülettel, a közterületek sajnos pláne.
Vannak kétes alakok. Boltellátottság alapján külváros, hajléktalanok száma alapján belváros.
Pest, Kőbánya, Újhegyi lakótelep. Ezt nem ismerem annyira, mint Kelenföldet, de valamennyire azért igen.
Szédületes fejlődésen megy át, a lakók dícsérik, akinek rokona lakik ott, dícséri. Panelek nagy része felújítva, közterületek gondozottak.
Szóval így ennyi.
Vizafogó is Pest és marha jó.
József Attila lakótelep, előkelő helyen a szavazásos városrész-bajnokságon, kétszer is.
Wekerletelep.
Szerintem nem lehet határvonalat húzni ( a Dunát leszámítva), hogy Buda és Pest.
Nem mind panel, ahogy pl Óbudán (Váradi utca környéke pl) és Kelenföldön se (ahol amelyik részét ismerem, ott úgy van, hogy az utak 2 oldalán panelek, beljebb tégla ill kisebb panelek).
Vizafogón se.
Káposztásmegyer, Vizafogó, Angyalföld bizonyos részei, Centenáriumi lakótelep, Rákoskeresztúr, Herminamező, Alsórákos, Füredi úti lakótelep, Pillangó utcai lakótelep, Százados negyed, Tisztviselőtelep, József Attila-lakótelep, Wekerletelep.
Na most vizsgáztattam magamat.
Menj nyugodtan albérletbe itt, olcsóbb, mint Buda és cserében semmivel se rosszabb.
Lakatos lakótelep egy része, XIII.ker egy része szintén nem panel és sokan örülnének, ha ott lakhatnának!
Mondom ezt neked úgy, hogy életemben nem laktam lakótelepen, családi házban élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!