Csepelen hogy-hogy nem szálltak el (annyira) az árak?
Mert Csepel vidék. XXI. kerület, tehát még nemrég csatlakozott a fővároshoz.
Gyakorlatilag autóval vagy vonattal (HÉV-vel) tudsz csak kimenni. Az első megállóig egy vonatmegálló, nem tudsz kisétálni vagy ilyesmi. Hosszan egy nagy pusztaságon vonatozol át, mire kiérsz.
És akkor menj ki és nézz körül... pár száz méteren belül putrisorhoz érsz, elég elhanyagolt kisvároska, nem forgalmas. Szem kell hozzá, hogy kiszúrd az ingatlan.com-os hirdetésekben, hogy előnytelen házikót nézegetel kvázi olcsón.
Én is nézem, azért mondom.:)
Bejártam autóval a releváns, belvároshoz legközelebbi környéket. Ne statisztikát nézz, menj ki oda.
Jó, tény, hogy nem laktam ott, de már voltam, autóval, kerékpárral, HÉV-vel, sőt, busszal is Pesterzsébetre át.
Semmivel se rosszabb a tömegközlekedése, mint a III. kerületnek, a XIII. pl angyalföldi részének, a XI. kintebbi részének (Albertfalván és Kelenföld déli részén pl mi van? irtó lassú villamosok és ennyi).
Sok hangulatos része van, nagyon zöld és úgy tapasztalom, hogy a helyiek szeretik. Van pár ismerősöm onnan, leszólni nem hallottam az otthonukat, ellenben látszik, hogy szeretik. Dicsérik a lakókörnyezetüket, hogy zöld, ott a Duna és HÉV-vel könnyen bent vannak a belvárosban. Az a HÉV bemegy ráadásul a Boráros térig, nem a Közvágóhídnál rak le.
A HÉV vonala mellett az nem annyira putrisor ám. ;) A XI. kerületben például a múltkor találtam egy komplett borsodi falu részletet. Hangulatos volt, de ténylegesen Kelet-Magyarország jutott róla eszembe és az, hogy nem szívesen keverednék oda egyedül sötétedés után.
Jó, mutass pár hirdetést, ahol nem elszállt ár van szerinted, és megmondom, miért annyi.:)
Azon kívül persze, hogy vidék.
A többi kerületben 300 méterenként van busz- és villamosmegálló, a belvárosból is besétálható, városi környezet.
"Albertfalván és Kelenföld déli részén pl mi van? irtó lassú villamosok és ennyi"
4-es metró.
"Albertfalván és Kelenföld déli részén pl mi van? irtó lassú villamosok és ennyi"
És a Kelenföldi pályaudvar.
Vidékiek ott szállnak le, mikor beérnek a fővárosba...
Albertfalva hangulatos, nem akarom bántani, de hol van ott a 4-es metró?
Ha Csepel vidék, akkor.... A XVI. kerület, Centenáriumi lakótelep? Az is nagyon kedves, az ember első látásra imádja, nade annyira kint lakótelepen lakni?
Jó, ott nem tudok ingatlanárakról, csak viszonyításképp írtam.
Angyalföld a 14-es vonalán kintebb, Gyöngyösi utca magasságában példának okáért nem belváros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!