Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Észrevettem, hogy tele vannak...

Észrevettem, hogy tele vannak különböző ingatlanos oldalak, illetve a jofogas is nagyon olcsó ingatlannal. Mi ebben a csalás? Mi a buktató? Pl: 11 millio ft és 2 szobás lakás tulajdonjog na ne már, amikor olyan magasak a lakás árak, hogy nem igaz

Figyelt kérdés
a 3. kerületet vizsgáltam és nagyon sok ilyen hirdetés van, mindnél az van, hogy jó állapotú a lakás, és ingatlanos a hirdető. miért ilyen olcsóak? megveszi ezeket valaki?

2017. nov. 12. 20:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
III. kerületben nem létezik, ott a panel is 20 millánál kezdődik. Vagy pedig a Csúcshegy alja, vagy hasonló, mindentől távoli lepukkant hely lehet.
2017. nov. 12. 20:28
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem a Mocsárosban, ahol a pici putrikat adják-veszik, de még út sincs. Különben nem is jegyzi be senki ezeket, mert nincs tulajdoni lap (aszerint a főváros a tulajdonos). Egykori bolgárkertész viskók ezek.
2017. nov. 12. 20:31
 3/16 A kérdező kommentje:
nem feltétlen kis sza*rok ezek, mert a szentendrei úttól kezdve mindenhol vannak és 50, 60 m2-nek írják jó állapotúnak, panelnak hirdetik, az is van a képen, megnéztem és a 13. kerület is tele van most ilyen olcsó lakásokkal. de nekem ez nagyon gyanús, pont azért mert 20 milla lenne a reális a mostani árakhoz viszonyítva
2017. nov. 12. 20:40
 4/16 anonim ***** válasza:

20 m2, pici garzon! Csak alvásra jó.

[link]

2017. nov. 12. 20:40
 5/16 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

én ezekre gondolok, hogy ezek miért ilyen olcsóak...ha elhisszük az adatokat, akkor ezek nem kis lakások

2017. nov. 12. 20:52
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek az 1 külső képesek, vagy ahol több kép van, de egyértelműen összelopottak, azok egy valamire mennek. Próbáld meg felhívni.

A nyakamat teszem rá, hogy a következő lesz a válasz:

"Igen, igen tudom melyikre gondol, az már sajnos elkelt, de találkozzunk az irodámban, ahol 8-10 ezer forintért cserébe adok egy listát hasonlóan kedvező ingatlanokkal."

Talán meg sem mondja elsőre, hogy mennyit kér a listáért, avagy hogy egyáltalán kér érte pénzt. Ha megnézel normális hirdetéseket, ennyiért azon a környéken biztosan nem találsz eladó ingatlant. Ezeket az aláárazott 1 képes, sablon szöveges hirdetéseket szinte minden frekventált helyre megtalálod.

2017. nov. 12. 21:57
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ez a forgatókönyv, én már kíváncsiságból felhívtam egy ilyet.:(

2017. nov. 12. 22:11
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Végrehajtás alattiak szoktak lenni azok, amikről csak külső kép van.

Két dolgot senki nem tud megmondani ezeknél:

- Mikor tudod használatba venni

- Mit fogsz odabent találni (volt aki egy múmiát)

Ezért ajánlják befektetőknek, nem olyannak aki oda is költözne.

Ingatlancom figyelmeztetést is feldob ilyenekre.

2017. nov. 12. 23:19
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezek vagy a mézesmadzag ahogy a 6os írja, vagy benn vannak még a lakók akik bebukták és neked kell kipaterolnod őket.
2017. nov. 13. 05:38
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
A végrehajtás alattiakat egyértelműen jelezni szokták a leírásban és ha csak külső kép van, akkor is több általában. A kérdező által linkeltek egyértelműen kamuk. Hívj fel egy párat kérdező, annyit megér. Viszont eszedbe ne jusson fizetni hirdetésekért, normál ingatlan iroda nem így dolgozik.
2017. nov. 13. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!