Észrevettem, hogy tele vannak különböző ingatlanos oldalak, illetve a jofogas is nagyon olcsó ingatlannal. Mi ebben a csalás? Mi a buktató? Pl: 11 millio ft és 2 szobás lakás tulajdonjog na ne már, amikor olyan magasak a lakás árak, hogy nem igaz
20 m2, pici garzon! Csak alvásra jó.
Szerintem ezek az 1 külső képesek, vagy ahol több kép van, de egyértelműen összelopottak, azok egy valamire mennek. Próbáld meg felhívni.
A nyakamat teszem rá, hogy a következő lesz a válasz:
"Igen, igen tudom melyikre gondol, az már sajnos elkelt, de találkozzunk az irodámban, ahol 8-10 ezer forintért cserébe adok egy listát hasonlóan kedvező ingatlanokkal."
Talán meg sem mondja elsőre, hogy mennyit kér a listáért, avagy hogy egyáltalán kér érte pénzt. Ha megnézel normális hirdetéseket, ennyiért azon a környéken biztosan nem találsz eladó ingatlant. Ezeket az aláárazott 1 képes, sablon szöveges hirdetéseket szinte minden frekventált helyre megtalálod.
Pontosan ez a forgatókönyv, én már kíváncsiságból felhívtam egy ilyet.:(
Végrehajtás alattiak szoktak lenni azok, amikről csak külső kép van.
Két dolgot senki nem tud megmondani ezeknél:
- Mikor tudod használatba venni
- Mit fogsz odabent találni (volt aki egy múmiát)
Ezért ajánlják befektetőknek, nem olyannak aki oda is költözne.
Ingatlancom figyelmeztetést is feldob ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!