Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 3mFt-ért vályogházat?

3mFt-ért vályogházat?

Figyelt kérdés
Eladó a környéken egy vályogház, kb. 3mFt-ért, egész jó állapotban van belül, kívül nem annyira szép, de nem tűnik se repedtnek, se vizesnek. Alapja nem tudom hogy van-e, ha max. egy küszöbmagasságnyira kezdődik a fal, illetve az ajtó. Tető kívülről ránézésre szintén rendben van, nem hullámos. Enyhe lejtésű dombon van (kb. 0.5-1 méter esés), ezért úgy gondolom a víz se nagyon áll meg az udvaron, ház alatt.

2017. okt. 20. 12:37
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Oké, oké, lehet ebből a diskurzusból is tanulni, viszont érdemes lenne privátban folytatni, mert nem teljesen kapcsolódik a kérdéshez. Előbbi releváns válaszokat köszönöm! Egyébként én is úgy gondolom, hogy ahhoz képest, hogy vályog és nem a legjobb kisvárosban van, még így is megéri bőven. Igaz, belső térrel hogy még otthonosabb legyen, foglalkozni kell.

Az igazság viszont az, hogy 4.5-ért már blokk vagy téglaház is van eladó, csak az kevésbé jó helyen, és azzal még többet kéne foglalkozni.

2017. okt. 25. 11:27
 32/40 anonim ***** válasza:

Szerintem a hely elsősorban a meghatározó.

Téged olvasva én inkább ezt választanám a nem jó helyen levő tégla vagy blokk helyett.

Ha itt éled le az életed, akkor azért, ha nem itt akarod leélni, akkor meg azért, mert könnyebben eladható.

No meg az sem mindegy, hogy mennyit kell egy ház lakhatóvá tételére költeni.

Nézesd meg ezt a vályogot szakemberrel (már írtuk) a tetőt is és ha nincs probléma, akkor nosza!:)

2017. okt. 25. 11:38
 33/40 A kérdező kommentje:
Kéne várni tavaszig, belső tisztító meszelés, festés miatt (most nem fog kiszáradni) de addig meg lehet megveszik... vagy elállnak az eladástól, ha látják hogy nem kel el, vagy a legrosszabb eset, hogy mihamarabb túladjanak rajta, odaadják cigánynak (akik aztán szépen tönkreteszik, lelakják seperc alatt)...
2017. okt. 25. 11:45
 34/40 anonim ***** válasza:

De miért nem veszed meg most és meszeled ki tavasszal?

Ha addig van hol laknod, akkor csak tavasszal költözz, addig meg csinálgass rajta mást, amihez nem kell szellőztetni.

Ez az összes többire is igaz, hogy tisztasági festés után költözhetsz csak, tehát ebből a szempontból egykutya és akkor miért hagynád ezt elúszni?

2017. okt. 25. 12:02
 35/40 anonim ***** válasza:

Előzőhöz még:

Tavaszig 4 hónap van, márciusban már lehet mindenfélét csinálni, vannak melegebb napok is.

Ennyin igazán nem múlhat, ha te azt mondod, hogy jó helyen van és alkalmi vétel.

2017. okt. 25. 12:11
 36/40 anonim ***** válasza:
(Miquel nevű felhasználó válasza:) Neked se sok fogalmad van a paraszti világról. A kérdésre visszatérve ha neked megfelel a hely vedd meg . Ennyiért már mit kap az ember?Szerintem nem rossz vétel
2017. okt. 25. 12:16
 37/40 anonim ***** válasza:

"(Miquel nevű felhasználó válasza:) Neked se sok fogalmad van a paraszti világról."

Ezt mire kaptam?

2017. okt. 26. 08:14
 38/40 anonim ***** válasza:
Ide a gyakorira. 😀
2017. okt. 26. 09:12
 39/40 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Így már eggyel több tapasztalatom van a parasztokról.
2017. okt. 27. 07:51
 40/40 anonim ***** válasza:
(Ezt mire kaptam?) Arrahogy azt képzeled egy paraszt a kertjéből megélt ami sosem volt igaz. Másik hogy a parasztoknak itt ott sokszor dirib darab földjeik voltak szanaszét. Egy hold itt két hold amott stb. Lehet volt 10 hold földje összesen. Na de ezeket az embereket zsírosparasztnak nevezni erős túlzás. Tíz hold földből biztos bevételt a család számára most se lehet előállítani. Ahhoz több terület kell és több féle növény termesztése hogy több lábon álljon az ember. És még ekkor se biztos hogy zsírosparaszt valaki.
2017. okt. 27. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!