Eladó a környéken egy vályogház, kb. 3mFt-ért, egész jó állapotban van belül, kívül nem annyira szép, de nem tűnik se repedtnek, se vizesnek. Alapja nem tudom hogy van-e, ha max. egy küszöbmagasságnyira kezdődik a fal, illetve az ajtó. Tető kívülről ránézésre szintén rendben van, nem hullámos. Enyhe lejtésű dombon van (kb. 0.5-1 méter esés), ezért úgy gondolom a víz se nagyon áll meg az udvaron, ház alatt.
Keleten van valóban, viszont akárki akármit mond, a megyeszékhely környékén nem kapni 3-5 millióért téglát! Csak tudom tán itt lakok.
2017. okt. 20. 13:33
5/40 anonim válasza:
Az kicsit kevés, hogy ránézésre jónak tűnik. Ha később jönnek elő a bajok, akkor simán rákölthetsz még 3 millát.
2017. okt. 20. 13:49
6/40 A kérdező kommentje:
Mennyi idő az a később? Több év, esetleg egy évtized? Nem örökre akarnék ott maradni.
2017. okt. 20. 13:55
7/40 anonim válasza:
Hát nem ér többet 3MFt. Nál
2017. okt. 20. 14:33
8/40 anonim válasza:
Na így mindjárt más. Ránézésre látszik hogy nem akar összedőlni. A tető se akar összeszakadni így első ránézésre. Persze jól meg kell nézni. Ha valakinek nincs jobbra pénze még leócsárolni nem kell. Ha megfelel a hely munkalehetőség adott akkor miért ne lehetne megvenni? Nem mindenki tud 10 -15 millát farzsebből kivágni. És ennyi hitelt se feltétlen szeret az ember felvenni.
2017. okt. 20. 14:40
9/40 anonim válasza:
Első otthonnak biztos jó lesz, de én azért azt a tetőt egy kicsit jobban megnézném! ... egy áccsal, a padlásról is.
2017. okt. 20. 15:09
10/40 anonim válasza:
Ránézésre szépen karbantartott házikónak tűnik, még ha nem is túl pofás.
Figyelni kell rá, hogy nem takartak-e el valamit friss festéssel esetleg, fel kell menni a padlástérbe, megnézni a tetőt. Körbe kell nézni a sarkokat, az ajtók/ablakok környékét, hogy nincsenek-e nagyobb repedések.
Elképzelhető, hogy nincs semmi baja, csak baromi sürgős a családnak az eladás valamilyen okból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!