Mi az oka a mostani hirtelen hatalmas ingatlan árrobbanásnak? Napok alatt mennek el lakások, milliókat licitálnak egymásra a vevők.

#6 4 hónapra jött egy ajánlat amit elfogadtam aztán eltűnt a vevő. November végén adtam el. Amiket néztem helyette azokat 1-2 kivételével még hirdetik.
Moson vármegye ami elvileg keresett hely.

#9: Nem volt más választásunk, csak úgy tudunk elindulni, ha a kezünkben a pénz, mert van még mellette megtakarításunk és ha a kettőt összerakjuk, akkor egy nagyobb 2 szoba + nappali lakást készpénzre tudunk megvenni, ami már azt se mondom, hogy előnyt jelent, de jobb pozícióból indulunk, látva, hogy mi megy a piacon, a 60-70 m2 panelok pillanatok alatt licittel mennek el. Kettő-hármat hivtam, nem volt meg egyik se. Egy barátunk hasonló paraméterekkel keresett, de neki kellett hozzá hitel, harcolnia kellett és csak úgy kapta meg kp nélkül a panelt, hogy rálicitált és csak ezért választotta őt az eladó, de kemény telefonhívások mentek oda-vissza. Nagyon durva ami van.
Amúgy érzésem szerint nem az állampapír hajtja a piacot, hanem az mellett riogatás és a félelem... az embereknek nem lett több pénze, hanem akinek eleve van mit eladni és abból pénzt csinál, ők mozgatják a piacot. Egy példa, sokan voltak akik gy kerestek kisebb lakást, hogy kirepültek a gyerekek, eladták az agglomerációs családi házat, rögtön ott a 80-90 millió, abból BP-n tudsz venni egy nagyobb a panelt, főleg licitálva, a többit meg befekteted...

"Ez a lakás budapesti garzon"
Hol hirdettétek?
Fotógalériával hirdetted?
A 15 jelentkezőből hány volt az ingatlanos és hány a magánszemély?
Mik a paraméterek és mekkora nm-áron hirdetted meg?

"Közben nézegetünk lakásokat, én csak bevallom passzióból hívtam egy-kettőt, mert még nincs a kezünkben pénz, de már mind eladták őket, napok alatt..."
Hol vannak ezek, milyen paraméterekkel és milyen nm-áron?

#13: A szokásos oldalakon meg egy facebook csoportban. Fotókkal hirdettük.
Ez mind magán volt, még ma is hivtak ketten. Ingatlanosokat hagyjuk , már kiégtünk tőlük, kb félóránként csörgött a telefon , hogy kerestek, 30 ingatlanos legalább volt.
1,2 millió m2 áron hirdettük meg, 35 m2, végül 2 millióval többért ment el.

15: Nem sok választ adtál...:) Mik a szokásos oldalak neked?...
Az első napi 15-ből mennyi volt az ingatlanos és mennyi a magánszemély?
Mik a paraméterei a lakásnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!