Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Rokont fizetünk ki felerészben...

Rokont fizetünk ki felerészben tulajdonunkban álló ingatlan értékéből, jelzáloghitellel, ezután ugyanerre az ingatlanra vehető fel (valamennyi) hitel ennek felújítására, vagy eleve kizárja ezt a másik kifizetése?

Figyelt kérdés

ma 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:

A kérdésed érthetetlen.

Ha jól értem, a kifizetés azt akarja jelenteni, hogy a másik örökötöl megvetted a részét - ez egyszerü adás-vétel, semmi köze a hitelképességedhez

Ha mást akarsz megtudni, írd le értelmesen

ma 19:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem érthető. Hitelből fizeti ki a rokont, és még egy hitelt akar a felújításra..

Szerintem csak akkor kapsz még egy hitelt, ha az ingatlan értéke fedezi, és tudsz is fizetni kettőt.

Ha nincs annyi megtakarításod sem, hogy valamit kifizess, akkor ne vágj bele ilyenbe.

ma 20:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, gondolom, érthető, hiszen leírtam, köszönöm, második!

A családból más fizeti azt a hitelt, amiből kifizetjük a másik (volt) tulajdonost, de ugyanarra az ingatlanra vennék fel.

ma 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!