Rokont fizetünk ki felerészben tulajdonunkban álló ingatlan értékéből, jelzáloghitellel, ezután ugyanerre az ingatlanra vehető fel (valamennyi) hitel ennek felújítására, vagy eleve kizárja ezt a másik kifizetése?
Figyelt kérdés
ma 19:15
1/3 anonim válasza:
A kérdésed érthetetlen.
Ha jól értem, a kifizetés azt akarja jelenteni, hogy a másik örökötöl megvetted a részét - ez egyszerü adás-vétel, semmi köze a hitelképességedhez
Ha mást akarsz megtudni, írd le értelmesen
2/3 anonim válasza:
Nekem érthető. Hitelből fizeti ki a rokont, és még egy hitelt akar a felújításra..
Szerintem csak akkor kapsz még egy hitelt, ha az ingatlan értéke fedezi, és tudsz is fizetni kettőt.
Ha nincs annyi megtakarításod sem, hogy valamit kifizess, akkor ne vágj bele ilyenbe.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, gondolom, érthető, hiszen leírtam, köszönöm, második!
A családból más fizeti azt a hitelt, amiből kifizetjük a másik (volt) tulajdonost, de ugyanarra az ingatlanra vennék fel.
ma 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!