Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért nem tiltják be törvényil...

Miért nem tiltják be törvényileg az ingatlanközvetítést?

Figyelt kérdés

Az ingatlanközvetítők jelentős mértékben hozzájárulnak az ingatlanárak emelkedéséhez, ez pedig a társadalmunknak jelentős károkat okoz, lakhatási válság, életek tönkremenetele csak azért, hogy az ingatlanközvetítők és az ingatlanközvetítő cégek minél nagyobb hasznot kaszáljanak más vagyonának az értékesítésével. Nem a saját vagyonuk felhasználásával szereznek hasznot, hanem élősködnek a társadalmon miközben kárt is okoznak. Ha nem lennének ingatlanközvetítő cégek és ingatlanközvetítők akkor sokkal alacsonyabb lenne a lakások ára.

Miért nem tiltják be törvényileg az ingatlanközvetítő cégeket és az ingatlanközvetítő tevékenységet?

ma 01:33
A kérdező szavazást indított:
Én betiltanám az ingatlanközvetítői tevékenységet, mert sokkal alacsonyabbak lennének az ingatlanárak.
Én nem tiltanám be az ingatlanközvetítői tevékenységet, mert én is abból gazdagodtam meg mások kárára.
1 szavazat
 1/2 anonim válasza:
0%

Évekig ingatlanoztam. Sajna SOK ingatlanos valóban olyan amit leírtál.

De nem mind! Ráadásul senki nem kötelez, hogy ingatlanost fogadj, és azt sem, hogy vegyél ingatlant.

ma 01:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Én csak azt tiltanám be, hogy mások zaklatásával szerezzenek ügyfelet. Van, ahol szükség van rájuk (pl. örököltél egy falusi házat 200 km-re és nincs kedved odarohangálni a vevők miatt), de városban a legtöbb ember azért fogad fel egyet, mert különben folyamatosan hívogatja a többi.
ma 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!