Dél-pesti agglomeráció (Szigetszentmiklós és környéke) mennyire felkapott ingatlanvásárlás szempontjából?
3.
Most hiába írod ezt le, ha te magad is beismered, hogy kb mindenhol szar. Se autóval, se tömegközlekedéssek nem lehet haladni.
A sz*rnak is vannak különböző fokozatai.
De nekem teljesen mindegy ki hova költözik, én csak megosztottam, hogy mi miért menekültünk onnan. És én pl. nem is Pestre ingáztam, csak Érdre, de ott is rendszeresen lesz*opatott az, hogy csak az M0 hídon lehet hazajutni (a rekordom 2 óra 12 perc Érd-Csepeli Auchan távon), vagy komppal, ami szintén borzalom, ha dugul az M0.
Most olyan helyen élünk (M6 vonala), ahol ilyen probléma nincs. Itt az M6, a 6-os, de M7, vagy 7-es felé jönni sem nagy kerülő. A déli meg 38 perc vonattal, de autóval is több útvonal játszik. Biztosan van más Budapest környéki település is, ahova nem csak egy út vezet haza.
"kb mindenhol szar. Se autóval, se tömegközlekedéssek nem lehet haladni."
Vonat, HEV, villamos. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!