Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Dél-pesti agglomeráció (Sziget...

Dél-pesti agglomeráció (Szigetszentmiklós és környéke) mennyire felkapott ingatlanvásárlás szempontjából?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy rossz a közlekedés, de úgy alapjáraton. Megéri ott venni házat, főg nőni az értéke szerintetek?
okt. 22. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy fog, de a csok bejövetelekor irgalmatlanul sokan költöztek a szigetre és az infrastruktúra (utak, eü, intézmények) ezt abszolút nem követte. Akinek ép esze van és költözne, illetve nem a szigeten dolgozik, az menekül. Mi is így tettünk.
okt. 23. 08:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Nőni fog, ez a lényeg. Én értem, hogy zsúfolt, de mindenhol ez van vagy lesz.
okt. 23. 12:10
 3/7 anonim ***** válasza:
2-es, nem mindegy hány irányba tudod elhagyni a települést. A szigetet kb. három úton, amiből egy déli irány és max az 51-es felé tudnál szökni, de az is szívás. Pestre ingázni nem jó onnan és igen, valószínű sehonnan már lassan. De kérdezd meg azokat, akik tegnap 2,5 óra alatt értek be az amúgy 20 percere lévő munkahelyükre, mert ha nem lenne elég, hogy az M0-án kétnaponta baleset van a csúcsban, még évente kétszer le is zárnak 1-2 sávot azon a tájon, hogy tuti legyen a káosz. Én szívből gyűlöltem, pedig csak Érdre ingáztam át. Akik helyben dolgoznak, suliznak, azok szeretik még talán.
okt. 23. 14:41
 4/7 anonim ***** válasza:

3.

Most hiába írod ezt le, ha te magad is beismered, hogy kb mindenhol szar. Se autóval, se tömegközlekedéssek nem lehet haladni.

okt. 24. 09:27
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

A sz*rnak is vannak különböző fokozatai.

De nekem teljesen mindegy ki hova költözik, én csak megosztottam, hogy mi miért menekültünk onnan. És én pl. nem is Pestre ingáztam, csak Érdre, de ott is rendszeresen lesz*opatott az, hogy csak az M0 hídon lehet hazajutni (a rekordom 2 óra 12 perc Érd-Csepeli Auchan távon), vagy komppal, ami szintén borzalom, ha dugul az M0.

Most olyan helyen élünk (M6 vonala), ahol ilyen probléma nincs. Itt az M6, a 6-os, de M7, vagy 7-es felé jönni sem nagy kerülő. A déli meg 38 perc vonattal, de autóval is több útvonal játszik. Biztosan van más Budapest környéki település is, ahova nem csak egy út vezet haza.

okt. 24. 10:11
 6/7 anonim ***** válasza:

"kb mindenhol szar. Se autóval, se tömegközlekedéssek nem lehet haladni."

Vonat, HEV, villamos. ;)

okt. 24. 19:06
 7/7 anonim válasza:
25%
Szigetszentmiklós? Akkor se költöznék oda, ha ingyen adnának házat ott...
nov. 12. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!