Budapesten hol érdemes lakni? Legyen minden elérhető távolságban kb fel ora. Ne legyen nagyon kint. De egy kulturáltabb resz esetleg megfizethető áron.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Fiatal lany egyetemistaként Budapestre költöznék. Lakásvásárlás előtt állunk.
Eddig VI. kerületben Bajza utcában, VII kerületben az Osvát utcában. Vélemény? Tapasztalatok? Ezekről a kerületekrol? Utcákról? Nem budapesti vagyok, igy kicsit vakon vagyok.
Tanácsokat is szivesen fogadok, koszonom!
okt. 15. 15:03
21/24 anonim válasza:
A Bajza egyáltalán nem központi. Az egyes metró közel van de az pl éjjel nem is jár. Az Osvát szuper, gyalog 3 perc a 4-6 villamos.
22/24 anonim válasza:
A Bajza 900m a Körúttól, gyalog 10 perc.
Az még nagyon is központi.
23/24 anonim válasza:
Bőven több az mint 10 perc. Én a lovolde térnél laktam az volt 8 perc kB hosszú léptu férfiként. A Bajza már inkább ligetvaros. Jó hely, de ha a központisag a lényeg, van jobb. Persze a Bajza elég hosszú, az Andrássy mellett részét busszal és ejjelivel is mindig el lehet érni de pl a Podmaniczky felőli vége, ahol a szondyn kell keresztulsetalni az éjjel, nőként nem s legjobb.
24/24 anonim válasza:
A Lövölde tértől a Bajza konkrétan egy sarok. Ugye belefér két percbe? 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!