Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Bevállalnátok? Párommal...

Mrabella kérdése:

Bevállalnátok? Párommal felvennénk 8 millió kamatmentes hitelt, melynek törlesztője összesen 66ezer lenne, illetve 8 millió lakásvásárlási hitelt aminek első évben 54ezer lenne a törlesztője, második évtől 104ezer.

Figyelt kérdés
Az első évben 12 hóra elosztva fizetnünk kellene a lakásvásárlási illetéket, ez 125 ezer lenne, így összesen 235ezer lenne a levonás, második évtől 170ezer. Élhető ez így kb 800 havi keresettel?

tegnap 18:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
5 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
*245
tegnap 19:02
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

Mi 1,1M fizetéssel havi 550 et fizetünk 20 évig.

Úgyhogy bőven.

tegnap 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Hány évre vennétek fel?
tegnap 19:37
 4/9 A kérdező kommentje:
10 évre
tegnap 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem lehet. De biztos tudtok majd előtörleszteni is és akkor kevesebb év lesz.
tegnap 20:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Ökölszabály hogy a bevételed harmadát költsd maximum lakástörlesztésre. Te ez alatt vagy, szóval bevállalható.
tegnap 20:14
 7/9 mindentudó99 ***** válasza:
Persze ez így bőven vállalható
tegnap 20:16
 8/9 Noren1989 ***** válasza:
Fingot nem tudunk a jelenlegi kiadásaitokról.
tegnap 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Én 18évvel ezelőtt vettem fel a hitelem, még 2 van hátra, akkor lehetettlen összegnek tűnt... kerestem havi 104ezret, a hitelem törlesztőke pedig fix kamazozású 30.000ft... kb 10évvel ezelőtt már nevettem az összegen, akkor kerestem 320körül... most pedig 800körül... amiből meg se kottyan az a 30 már... gyakorlatilag simán előtörleszthetném, de már csakazértsem...

Arra is számíts... hogy infláció, meg stb mire lejár a hiteletek, ez aprópénz lesz.

tegnap 21:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!