A garzonlakások Budapesten korábbi években is a legkeresettebbek voltak?
Most hogy fél éve próbálok hitelből saját lakhatásom megoldására garzont venni a 11. Kerületben úgy érzem lehetetlen.
Csak nem tudom régebben is így volt e vagy a direktbe felpörgetett piac és a "most kell lakást venni" szlogen e az oka. Az árak az egekben 3 hónap alatt 15 millióval drágultak a kerületben a garzonok szeptemberben kezdtem nézni 35-37 millió volt a jellemző most 50 alatt alig találok. De ki tudja ezt megfizetni, pláne ki akarja? Én úgy érzem kiárazodtam...régen az árak nem nőttek így. Ismerősöm 2016 ban vett 16 milli volt akkor 30 nm 2024 nyarán az lett vna 32-34 milla..most nyárra mi várható a 60-70 vagy még több? Nekem már mindegy kb...de a kínálat máskor is ilyen gyér volt?

Én is most veszek lakást. (Már alá van írva a szerődés, igénylem a hitelt)
Azt vettem észre hogy a felújítandó lakások jelentősen "ár alatt" vannak.
Én 65M forintig nézegettem lakást. Míg bele nem futottam egy felújítandóba(45M ft), erre rá költök kb 2M forintot és lakható lesz, Majd 1-2 múlva újabb 5M(fürdő+wc) és jó lesz.
Próbálj meg ilyet keresni.
1.-es miért is felejtős? Tele volt 38 millios garzonnal november, decemberben. Szép felújított garzonokkal. Csak vidékiként, úgy h hitelre venném labdába se rughattam. Holott fixen tudtam vna fizetni lehet előbb mint egy készpénzes, utólag tudtam meg h sokan úgy szerződtek le készpénzesek hogy majd március végén fizetnek na a bank előbb utalt volna.. azért 15 millió drágulás 3 hónap alatt embertelen.
2-es köszönöm a tanácsot, nézem a felújítandókat is, csak sajnos nem sok lakás van.
Se jó, se rossz állapotú.

2. vagyok.
Ha kérsz egy ajánlatot jóval nagyobb összegről akkor foglalkoznak veled a vevők. Ezzel bizonyítod hogy hitel képes vagy.
Nekem 45M ft hitelre lett volna szükségem eredetileg. (ár-önerő = igénylendő hitel) Kértem 70M ft hitelre egy ajánlatot, elő minősítést. És egyből komolyan kezeltek a vevők.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!