Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Korábbi években is ilyen...

Korábbi években is ilyen kevés eladó lakás volt Budapesten?

Figyelt kérdés

Fél éve próbálok garzont venni saját lakásnak hogy legyen hova hazamennem

Tudom a legjobbkor...😞 sajnos a média okozta elmebaj ami a lakáspiacon történik nonszensz...de felmefült bennem hogy eddig sem volt kislakás vagy csak most hiánycikk?

febr. 16. 18:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
En nem vagyok ingatlan guru, venni szeretnek en is, de nincs. Egyszeruen nincs, se kicsi se nagyobb, basszus 50-ert nincs, ami van az kint a kulkeruletben. Ugy latszik a befektetok elvittek. Regebben volt, en keson adtam el a lakast es rosszkor sajnos mint kiderult kevesebbert is.
febr. 16. 18:17
 2/18 anonim ***** válasza:
69%
Ja, ami van beljebb az is 53 korul es meg ra kell kolteni vagy 3 misit, kosz. Egerlyuk. Vicc ami most megy, ujepitesut fogok venni, ha nagyon felidegesitem magam:)) lassan jobb aron van!
febr. 16. 18:19
 3/18 anonim ***** válasza:
86%

[link]

tessék találtam neked több száz ingatlant, jó válogatást! (gondolom az összeg mindegy hiszen nem említetted)

febr. 16. 19:10
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Garzonok...azt hittem egyértelmű h kb max 50M...

Hát ezek nagy része osztatlan közös tul, vagy újépítésű amibe min 3 év mire költözhető..vagy már eladták csak beragadt de újépítésű vagy szar környék. Mindet láttam sajnos. Ja és szuterén és felújítandó és bérleti jog...stb. szóval ezeket kiszűrve szinte semmi:/

febr. 16. 19:22
 5/18 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként a kérdés az volt h régen is ilyen kevés volt e? Na mindegy...
febr. 16. 19:23
 6/18 anonim ***** válasza:
Tévedsz, van garzon újepitesu. Nezz korul, igaz nem azonnal koltozheto.
febr. 16. 19:58
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem, nem volt ilyen keves. Most a befektetok bevasaroltak sajnos. Ők vertek fel az arakat:))
febr. 16. 20:00
 8/18 A kérdező kommentje:

Hát ezt mondom én is h nem azonnal költözhető, bárcsak tévednék én lennék a legboldogabb de napi szinten erre megy a szabadidőm h írok telefonálok megyek kérdezősködöm..h legyen vmi, de nincs...persze vacak sz@r akad az nem kell meg a "most bármir el lehet adni a legpofátlanabb áron" kategória se.

febr. 16. 20:37
 9/18 anonim ***** válasza:

Hogy érted, hogy nincsen?

20 000 lakást hirdetnek.

febr. 16. 21:02
 10/18 anonim ***** válasza:

8: Mit állítasz be?

Küldöd a találati halmaz linkjét?

febr. 16. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!