Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Korábbi években is ilyen...

Korábbi években is ilyen kevés eladó lakás volt Budapesten?

Figyelt kérdés

Fél éve próbálok garzont venni saját lakásnak hogy legyen hova hazamennem

Tudom a legjobbkor...😞 sajnos a média okozta elmebaj ami a lakáspiacon történik nonszensz...de felmefült bennem hogy eddig sem volt kislakás vagy csak most hiánycikk?

febr. 16. 18:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
En ugyanezt teszem a “fotelból” mondjuk en nem allitottam be semmit illetve a fotok alapjan megnézzük aztan off.:)) gyalázat tényleg, most mar ott tartok, hogy inkabb nem is kene nezni, mondjuk en kiadni szeretnem hosszútavon.
febr. 16. 21:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondanam, hogy varj amig lehiggad a piac, de en is félek, hogy csak dragabbak lesznek a lakasok. Ha ezt tudom biztos varok az eladassal kicsit meg, szerintem olcsobban adtam el, mint kellett volna..
febr. 16. 22:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mmint még nem mentem egyet sem megnezni. És nem allitottam be az ertesitest.
febr. 16. 22:04
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Gyorsan végigpörgetve elég gyér a mostani felhozatal, többsége a maradék kategória ami senkinek sem kell.

2 évvel ezelőtt sokkal több volt, most egész városban láttam egy hasonló garzon mint ami nekem van de amikor vettem 3-4 oldalnyiból lehetett választani.

Lehet most mindenki kivár mert azt harangozták be ha vége állampapíroknak drágulni fog és többért lehet eladni.

febr. 16. 23:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Ahol lakom 3-4 éve volt vagy 20-30 eladó lakás abból a típusból ami nekem is van 20-28 millió között állapottól függően. Ez egy konkrét lakótelep. 1-2 éve alig van fent pár lakás azok is 45-50 körül.
febr. 17. 08:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is el szeretném adni a lakásom, mert túl nagy, már csak egyedül lakom benne. Se fizetni, se takarítani nem barom. Nyugdíjas vagyok.

Gondoltam lemegyek vidékre és ha találok egy jó házat, akkor lehet, hogy belevágok, de az is riaszt, hogy valami eladhatatlan vackot veszek helyette, meg aztán ha marad mellé egy csomó pénzem, nem igen tudom, mit kezdjek vele, mert az infláció simán elviszi.

Esetleg aranyat, vagy Dollárt lehetne érte venni, de ezek is mind roppant rizikósak, jelenleg a legbiztosabb a lakás, ha nem adom el, akkor nem is sokat bukhatok.

febr. 17. 09:39
 17/18 anonim ***** válasza:

16: Most lesz otthonfelújítási támogatás, ha 5000 főnél kisebb településre mész.

Szerintem érdemes ezt a cserét megcsinálni.

febr. 17. 13:52
 18/18 anonim ***** válasza:

17

Ha eladom a pesti lakásom, akkor lesz nekem pénzem dögivel, el sem nagyon tudom már költeni, ha nem szórom el, mert már nem élek én sokáig.

Amúgy Nyíregyházára hív a bátyám aki oda nősült, ott lenne társaságom, aki bevezet a vidéki életbe, de még nem találtam olyan házat, ami megtetszett volna.

febr. 17. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!