Miért nem ajánlják mindenkinek a minél korábbi lakásvásárlást?
Én is mindenkinek ezt ajánlom meg itt ezen az oldalon is állandóan ez a téma.
Ki az aki szerinted nem ajánlja a minél korábbi lakásvásárlást?
Nem.nem ajanálja hanem.nem teheti meg. Egyszerűen albérletet fizetni es mellette félretenni 10-20 milliot ami kezdotoke lenne egy hitelhez, nagyon keves embernek adatik meg.
Amugy talan azert erdemes varni mert ha az emebr l hazas akkor mar minden lakaskoltseg ketfele oszlik. Toke is, torleszto is
" Vettem magamnak 10 nyugodt évet, amikor nem kell azon idegeskednem, hogy nem növekszik a fizetésem, mert a törlesztő minden hónapban ugyanannyi."
Majd idegeskedsz, ha beut a valsag, az ingatlan erteke felere zuhan es szol a bank, hogy kene plusz fedezet, ha nincs, elarverezik...
"bármikor el tudja adni, akár már másnap is."
Kivéve ha beüt a válság, és felére zuhan a piaci értéke. Olyankor ha munkanélküli lesz, hiába költözik haza a szülőkhöz, a törlesztőt akkor is fizetnie kell, ha üresen is áll a lakás.
Hogy lesz-e komoly válság, nem kérdés, csak az, hogy mikor, és minél távolabb járunk 2008-tól, annál közelebb vagyunk a következőhöz.
"ha munkanélküli lesz, hiába költözik haza a szülőkhöz, a törlesztőt akkor is fizetnie kell, ha üresen is áll a lakás"
Akkor ki tudja adni és abból fizetni a törlesztőt.
Felére Magyarországon egy ingatlan? 10-20%-os infláció mellett? Ha ledobják az atombombát, esetleg.
"Akkor ki tudja adni és abból fizetni a törlesztőt."
Ha válság van, nem lesz bérlő.
"Felére Magyarországon egy ingatlan? 10-20%-os infláció mellett? Ha ledobják az atombombát, esetleg."
Nagyon fiatal lehetsz...
Akkor én le leszek pontozva,de én vagyok a kivétel,mivel én nem is törekszem az ingatlanvásárlásra.
28 éves koromig otthon éltem a szüleimmel.
Majd összejöttem egy lánnyal.
29 voltam mikor mondta,hogy költözzek oda hozzájuk a családi házukba.
Anyjával kettesben élt egy szép nagy felújított kádárkockában.
Mivel apukája már egy jó ideje nem élt kifejezetten örültek neki,hogy van megint egy férfi a háznál.
Természetesen a kertben a ház körül amit tudok megcsinálok.
Ennek már bő 5 éve, azóta is ott élek velük.
Soha,nem éltem albérletben,soha nem volt semmilyen hitelem,nem is lesz.
Minek adósítsam magamat el?
Majd egyszer úgy is örökölni fogok a szüleim révén egy lakást
( remélem még sokára lesz az)
Azóta már összehazasodtunk,sokat utazunk,eljárunk étterembe.
Ott a a nagy ház, nagy kert a városban,most minek gyűjtögessünk egy panelért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!