Ingatlan hirdetéseknél mennyire jellemző csalók felbukkanása?
Figyelt kérdés
2 külföldi megkeresést kaptam, egyet Angliából, egyet Ukrajnából. Utóbbi ortopéd orvosnak írta le magát (nem értem, miért lényeges információ ez) és befektetés a célja.
Az ingatlan vidéken található, semmi extra.
Rákerestem az email címekre, nem volt találat.
Ingatlanhirdető oldalon találtak meg, érdemes foglalkozni velük?
Köszönöm!
tegnap 20:39
1/4 anonim 

válasza:

Attól függ, hogy mennyi volt a ház. Ukrajnából sokan jöttek és jönnek most át. Az ortopéd orvos lehet amiatt fontos infó, hogy készpénzes vevő lesz. Kicsit érdekes, de ilyen 20 milliót is van aki lerak eléd készpénzben. Nem utalás vagy valami, hanem úgy helyben kifizet ügyvéd előtt.
2/4 anonim 

válasza:

Persze hogy érdemes én is külföldről szeretem volna lakást venni de sajnos sok eladó vissza sem irt mikor látta h külföldi vagyok kerestem viberen hívtam külföldi számról de még fel sem vettek ,pedig készpénzben fizettem volna ki 40 milliót.
3/4 anonim 

válasza:

2: Nem ismerek senkit, aki használja a Vibert, vagy akár csak tudná, mi az, ez nem hivatalos megkeresési forma itt. Telefon vagy rendszerüzenet, illetve e-mail, ezeket használd!
4/4 anonim 

válasza:

Miután hiába írtam neki üzenetet ingatlan.com on illetve hívtam telefonon akkor kerestem rá hogy talán viberen vagy whatsapon ha elérhető talán jelentkezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!