Budapesten hol érdemes lakni? Legyen minden elérhető távolságban kb fel ora. Ne legyen nagyon kint. De egy kulturáltabb resz esetleg megfizethető áron.
Sziasztok! Fiatal lany egyetemistaként Budapestre költöznék. Lakásvásárlás előtt állunk.
Eddig VI. kerületben Bajza utcában, VII kerületben az Osvát utcában. Vélemény? Tapasztalatok? Ezekről a kerületekrol? Utcákról? Nem budapesti vagyok, igy kicsit vakon vagyok.
Tanácsokat is szivesen fogadok, koszonom!
Úgy érted, a Rákóczi útnál.
Ez a Blaha Lujza térnél van, ami a legótvarabb környék kb az egész városban. Én a metróról se szívesen szállok le itt, csak ha nagyon muszáj. 18-19 éves lányként nem engedném, hogy itt lakj, ha az én gyerekem lennél.
12: kicsit túlreagálod...
Mondjuk az az utca elég sivár, de a lakás valószínűleg megtartja az értékét (hacsak a ház nem gázos valamiért), úgyhogy nem nagyon lehet vele mellélőni.
"Most találtunk egy szimpatikus lakást az Osvát utcában. A Rákóczi tér előtt van."
Regi gangos hazban? Annal egy 4 emeletes panel is jobb, meg ha tavolabb is van a belvarostol...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!