Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi lesz a sorsa a falvakban...

Mi lesz a sorsa a falvakban lévő házaknak?

Figyelt kérdés

Már most is bagóért árulnak olyan házakat vidéken amiért Budapesten 10-15-ször annyit elkérnének.

Ahogy csökken a népesség, urbanizálódik az ország, elfogadóbbak lesznek az emberek az albérletekkel szemben és megváltozik a gazdasági szerkezet, illetve az emberek családhoz, otthonhoz, munkához való viszonya adódik a kérdés, hogy lesz-e egyáltalán kereslet a falusi házakra.

Szerintetek meg lehet menteni ezeket a házakat vagy szépen lassan visszaveszi majd őket a természet?

szept. 24. 13:55
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Ami falu vagy netán kisváros nincs 3-4 ezer lakosú annak sztem van esélye, hogy hosszútávon kiürül. Ha csak nincs nagyon jó helyen. Egy ekkora méret kell hogy pár bolt, gyógyszertár, benzinkút , orvosi rendelő meg hasonló dolgok legyenek. Akarna a rosseb minden ilyen alap dologért másik településre járkálni. Vagyis módosítom, én biztos nem akarnék.
okt. 5. 22:52
 42/44 mindentudó99 ***** válasza:
Kisebb helyeken is vannak ezek amiket írtál.
okt. 6. 06:14
 43/44 anonim ***** válasza:

"Ami falu vagy netán kisváros nincs 3-4 ezer lakosú annak sztem van esélye, hogy hosszútávon kiürül."

Mindig lesznek olyan emberek aki, csendre és nyugalomra vágynak. Akik pedig ilyen helyen nőnek fel, azoknak a többsége szintén vidéken kezdi az életét.

A városiak közül mindig lesznek olyanok akiknek elege van szomszédaikból, abból, hogy nem lehet nyitott ablaknál aludni stb. és vidékre költöznek.

Tömeg közlekedés létezik, sok cégnek van privát járata. A másik dolog pedig nem biztos, hogy agglomerációból kocsival bemenni dolgozni az több idő mint a város egyik végéből eljutni a munkahelyre. 25 km-et megyek átlag 22 perc alatt, a csúcsforgalomban!

okt. 6. 07:43
 44/44 anonim ***** válasza:
Aki ilyen falvakban nő fel általában elmegy innen. A falusi házak árai és a falusi csok lehetővé teszi annak a rétegnek a falusi házak megvásárlását akik nem csendes szomszédok lesznek,ez pedig sokakat visszariaszt. Mindig falun éltem,a szüleim is,a gyerekem már nem a falut választotta és én maximálisan támogattam ebben. Én a nagyobb városokat és a fővárost preferálom,minden szempontból: gyereknevelés,munkavállalás,idősebb korosztály részére szociális,egészségügyi ellátás biztosítottabb.Persze,van olyan hetvenes aki füvet nyír,de többen a kapuig tudnak kimenni csak.
okt. 6. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!