Osztrák határ melletti falvakban drága mondjuk egy kis parasztház?
Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 19:28
1/23 anonim válasza:
Mért nem nézed meg a hirdetéseket?
2/23 A kérdező kommentje:
Mert a helyiek tájékozottabbak szerintem.
2022. jún. 5. 19:33
3/23 anonim válasza:
Gondolod, hogy itt a GYK-n olyan sok osztrák határmenti falvakban élő ember van?
4/23 anonim válasza:
Attól is függ, NEKED mi számít drágának!
Másrészt a hirdetések egyértelmüek, annyiért lehet kapni, amennyi ott áll.
5/23 anonim válasza:
Lehet hülye kérdés, de osztrák vagy magyar oldalon? :)
6/23 Japán Gulyás válasza:
Azonos szerkezeti állapotban a parasztház jellemzően drágább, mint a Kádár-kocka.
7/23 anonim válasza:
Jelenleg én is ilyen helyre hajtok. Így, hogy az euro árfolyama leragadt 400 korul egy 1500 euros fizetés is 600 ezret ér. Arról nem is beszélve hogy évi 14x adjak
. Mondjuk én a magyar oldalon akarok közel egy hatar átkelőhöz. Pl: kóphaza vagy Tómalom
8/23 A kérdező kommentje:
Hát én is...
2022. jún. 6. 08:36
9/23 anonim válasza:
Én cenken lakom, nem csak itt, de Kópháza, Harka, Ágfalva, stb minden rettenetes drága lett. A Mosonmagyaróvár körüli rész picit olcsóbb esetleg még Kőszeg körül találni "jobb" áron ingatlant.
Normális áron házakat a kapuvári és csornai térségben lehet találni, de ugye az már messzebb van a határtól.
10/23 A kérdező kommentje:
Köszi.
2022. jún. 6. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!