Győr, Sogron, v. Budapest HELYETT akik Debrecent, vagy Szegedet választották új lakóhelyüknek, miért e kettő egyike mellett döntöttek? Írhatsz ismerőseidről is, ha te magad nem költöztél a fenti két városba - vagy az azokat környező falvakba! (Lent!)
Mindkettőről (némi) negatívumként el lehet mondani sajnos ezt-azt.
Debrecenben bár vannak bőven szép (azaz régi) épületek, de még az ismerőseim többsége is azt érzi e várossal kapcsolatosan, hogy valahogy az összképe, érzete olyan semmilyen, hangulattalan!
Ott lakó ismerős meg egyenesen utálja az állandósult forgalmi dugókat, meg, hogy (szerinte) egyre több a faluról feljáró kétes, zavart, "ránézésre inkább messzire kikerülöd" egyén...
Szeged pedig - szerintem is - elképesztően gyönyörű, és még az ellenzéki városvezetés ellenére is fejlődik, de mindentől iszonyú távol van! (Talán csak a Vajdaság és esetleg Budapest, Kecskemét van úgy-ahogy közel.) De valami hihetetlenül szép az a város! És a Tisza!...
Sopron kívánt volna Sogron lenni.
(Mobilról írok és indokolatlanul javította. Valószínű évekkel ezelőtt sok M.A.G.U.S.-os hozzászólásom volt a neten, így szerintem a bill. "felvette" javaslatként a többi közé.)
Mi az, hogy Szeged "mindentől távol van?".
Az ország harmadik legnépesebb városa, minden van itt, amire a környéknek (ideértve akár a határon túlt is) szüksége lehet.
Én azért jöttem Szegedre (Pest vármegye alföldi részéből), mert itt tanultam egyetemen, aztán állást is gyorsan találtam ezt követően.
Nem sokkal inkább fejlődő?!
Azt hallottam Gy-M-S megye a legfejlődőbb az összes közül. Illetve, hogy pl. Debrecennel ellentétben Győrben látszik is a fejlődés - nem lopják el a kleptokraták a nagy részét!
Hármas, ezek mind előnyök, de valóban a világ végén van Szeged. Szépsége ellenére ezt is figyelembe kell venni!
Ha rokonaid, barátaid vannak pl. Nyíregyen, vagy a Felvidéken, vagy Kárpátalján, illetve, ha el akarsz látogatni egy napra pl. Szatmárnémetibe, vagy Nagyváradra, akkor az elképesztően semmilyen városképű, valamiért (érezhetően) hangulattalan Debrecen közelebb van. Ahová ráadásul állítólag faluról inzultálni, rosszabb esetben a napokra magára hagyott házakba be-betörögetni feljáró kétes kinézetű egyenekkel IS számolnod kell.
Sajnos! (Már ha ez igaz, amit a kifejtésben megosztottam a nagyérdeművel.)
Debrecenben nagyon jó a közbiztonság (is).
Másfél órára van a Földközi-tenger!
A Hortobágy gyönyörű!
8-as, Debrecenben egyre rosszabba a közbiztonság, és még most jönnek majd a migránsok ezrei a városba hála a fideszmaffia gyárberuházásainak, kolompárék pedig már most nagy számban képviselik fajukat.
A földközi tenger repülővel lehet, hogy másfél óra, de kihagytad a becsekkolási időt ami miatt, legalább 2 órával az indulás előtt meg kell jelenni reptéren, tehát máris 3 és fél óránál járunk, plusz a reptérre kikavarodás ami szintén minimum fél óra és máris 4 óránál tartunk, és persze a repjegyet se árt hónapokkal előre lefoglalni. Ja és a wizzair a legrosszabb európai fapados társaságok egyike, vagy indul vagy nem, vagy visszahoz vagy nem.
A hortobágy egy dög unalmas lapos semmi, maximum az állatvilága lehet érdekes, pár percig.
"Győrben látszik is a fejlődés - nem lopják el a kleptokraták a nagy részét!"
Győri önkormányzatnál vannak a legnagyobb dézsmálók, emelett eszméletlen arrogánsak is. Ezekhez képest Borkai az audis földügyleteivel csak egy ifjonc padavan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!