Hogyan működik az ajánlattétel lakásvásárlásnál?
Figyelt kérdés
Mostanában kezdtem el lakásokat nézegetni, de még semmi komoly nem volt. Hogyan kell megtenni az ajánlatot, ha megtetszik egy lakás? Ügyvéden keresztül vagy én felhívom az eladót és akkor ott alkudozunk? Ha pedig megegyeztünk egy árban akkor kezdjek el keresni ügyvédet vagy már nézelődés előtt is keressek fel egyet? Ez utóbbi furcsa lenne, mert mit tudna egy ügyvéd tenni amikor még a kiválasztott lakás sincs meg. De ha meg már megbeszéltem az eladóval az árat és akkor kezdek el keresni valakit akkor meg lehet, hogy sok idő míg elkészíti a szerződést és addig eladja másnak. Szóval hogyan is zajlik ez, mikor kell az ügyvédet bevonni? Sajnos nincs ügyvéd ismerősőm, aki ebben segítene.szept. 23. 20:58
11/11 anonim válasza:
Olyan szempontból jó keresni előre egy ügyvédet, hogy legalább tudod kihez tudsz fordulni, ha megvan a kinézett lakás és nem ott kezdesz még el tökölni, hogy akkor ki is legyen az ügyvéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!