2008-as építésű ingatlan fala oldaliranyban repedt. Megvenned?
Nekünk amúgy nagyon tetszik. Szakember szerint szigetelés probléma van. Amúgy én süt olvastam ez inkább alapozasi problemanal fordul elő.
A tető foliazssaval is gond van. Valamennyit biztos kell rá költeni. Meg nem tudjuk mennyit.
Te megmerned venni ha nagyon tetszik, vagy ez alapján jó eséllyel egyik probléma jön majd a másik után?
Mindegy mikor volt epitve.
Nem venném meg, kozeli rokon egy életen át glettelt és meszelt a repedesek miatt.
Ez így nem megválaszolható. A mi házunkkal semmi probléma, már az első években megjelent pár repedés oldalirányban. Azonban ezek nagyon vékonyak, épp csak a fal felületén látszanak meg karcolásként.
Nagyon nem ugyanaz, mint ami egy ismerősnél volt, 1,5-2 cm széles repedés ment végig a fal felén. Na ez utóbbit nem venném meg, az ami nálunk van az meg lényegtelen.
Mekkora repedés van a házon és hol?
Sorhazakrol beszélünk, 1 kivitelező, szóval gondolom a többivel is baj van/lesz???
Később többet tudok még, de addig is nsgyon köszönöm a valaszokat.
Hűha köszi
Miért ne vegyem meg?
Ilyen ingatlanhoz nem jutnek ennyi penzert. Ha eljonnek felmerbi, azt mondják mondjuk 5 misit kell rakoktebi, ds tudok sokat alkudni, akkor se éri meg?
Ilyen ingatlanhoz nem jutnek ennyi penzert.
Ha ez neked nem hatalmas red flag, akkor nem tudom mi lehetne. Ok nelkul nem adnak semmit olcson.
Plusz hiaba alkudod le, ha azt a penzt kesobb rakoltod a felujjitasra, plusz tobb lessz az 5 millanal, plusz az ido amig dolgoznak vele, plusz sose lessz olyan mintha alapbol rendesen meg lett volna csinalva, es meg akkor is lehet kokler mekkmester aki a felujit, 5 ev mulva kezded elolrol.
Szeretsz foloslegesen idegeskedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!