A saját tulajdonú lakás egy státuszszimbólum, ami reprezentálja azt, hogy valaki vitte valamire?
Figyelt kérdés
2024. jún. 19. 13:07
41/47 anonim válasza:
37 és mi van,ha a szülők is ugy gondolkodnak,mint te, ők is albérletben laknak, és nekik is menniük kell, mert a válság miatt ők sem tudják fizetni a bérleti díjat?
42/47 anonim válasza:
Komolyan, itt mindenki az elmult 10 evet tekinti normalisnak, es meg sosem probalt nemhogy kenyszerbol, de akar csak befektetesbol lakast berbeadni. Meg olyan erzesem is van, hogy ti nem is vitazni jartok ide, hanem csak uresen rugozni a hozzaszolasokon. De nekem nem kell igazam legyen. :D
43/47 anonim válasza:
#42 Mondjuk pont te vagy az, aki simán csak a hozzászólásokon rugózik, eleve a te személyeskedő okoskodásodból indult ki az egész "vita" ami nagyjából arról szól, hogy mindenféle tényalap nélkül osztod az észt a semmiről, mert savanyú a szőlő.
44/47 anonim válasza:
Hat mondjuk nem, de, mint mondtam, nem kell igazam legyen itt. :)
45/47 anonim válasza:
Na most képedj el nagyon. Igazi felfuvalkodott fickó vagyok, hét igazán vittem ám valamire! Haha! Nekem saját házam van. Bezony! Lakásban csak a prolik laknak, és azt hiszik, ettől már királyok. Hahaha
46/47 anonim válasza:
Nálam a huszonévesen saját lakás azt szimbolizálja, hogy meghalt mamám, apukám pedig egyke és jófej és ezért nekem adta azt a lakást, hogy lehessen sajátom.
47/47 anonim válasza:
Nem,párom tesója alá a szülei alápakolták a 70milliós lakást…nem sokra vitték.
Mi nekünk hitelt kellett felvenni saját lakásra amit lassan mostmár kifizetünk…sokkal jobb a saját lakásra fizetni havi 200-300k-t mint albira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!