Szerintetek melyik a szebb, jobb higiénikusabb, a fa, vagy a műanyag vécé ülőke?
Figyelt kérdés
Mert nekem az első dolgom volt, ha új lakásba költöztem, hogy kidobtam az ülőkét (a fát különösen nagy lendülettel) és műanyagot vettem.
Most olvasom valahol, hogy a fa ülőke valami különleges dolog és milyen dráááága!
Miért?
#klotyóülőke mint státuszszimbólum
2018. aug. 9. 18:28
1/6 anonim válasza:
Én is a műanyagra szavazok. :D
Vécéülőke mint státuszszimbólum?
Ez jó!:)
3/6 anonim válasza:
Én a fából készültet kedvelem. Természetes anyag és a klozet meghitt környezetében csak segít az ellazulásban. Megfelelő karbantartás mellett szinte elkíséri az embert egész életében.
4/6 anonim válasza:
Nekünk bambusz van, van ezen valami lakk is, teljesen jól tisztítható.
5/6 anonim válasza:
A fa is teljesen jó, az is le van kezelve. Jól tisztítható, nem szív be semmit.
6/6 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy, mind a kettőből van jó is rossz is. Inkább a minőség a lényeg anyagtól függetlenül. Szarni meg bármin lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!