Mit lehet tenni egy csomó műanyag pohárral, edénnyel és könyvekkel, amelyek már nem kellenek? Csak úgy nem dobok ki 5 zsáknyi dolgot a kukába nem? Hova lehet ezeket elvinni?
Figyelt kérdés
2018. márc. 17. 09:47
1/6 anonim válasza:
Vannak sok helyen szelektív hulladék gyüjtők, oda vidd.
2/6 TappancsMancs válasza:
Facebook: Ingyen elvihető. Aztán vannak más ingyenes megunt holmik vagy milyen nevű oldal. Meg könyveket iskoláknak is oda lehet adni a suli könyvtárakba.
3/6 anonim válasza:
Kerdezd meg csaladsegitot/vedonot!
Sokan orulnenek neki szerintem
4/6 anonim válasza:
Vannak "Adományboltok", ahol az üzemeltető busásan jövedelmező üzletet csinál belőle saját hasznára.
5/6 anonim válasza:
A feleslegessé vált használati tárgyakat a Családsegítő Szolgálathoz vittük el, a könyveket apránként a Városi könyvtár előterében, (ezt az ötletet itt kaptam a gyakorin), egy INGYEN ELVIHETŐ felirattal ellátott kartondobozban helyeztem el, a maradékot pedig, (ami már senkinek sem kellett) az unokám elvitte az iskolai papírgyűjtésre.
6/6 anc válasza:
Ha van kedved és időd, akár Vaterára is feltöltheted őket jelképes összegért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!