Elitista rokonotok nektek is van?
Van egy rokonom aki oda meg vissza van a státusz szimbólumokért. Pl iphona, Pandora karkötő stb. nem a legdrágább luxi márkákat hordja, de csak azért mert azokat nem tudja megvenni.
A lényeg, hogy állandóan kihangsúlyozza, hogy neki innen-onnan vannak dolgai, ilyen-olyan márka stb.
Én ezeket nem veszem fel, megdicsérem, hogy szép, de tényleg nem érdekel az élet ezen része. Múltkor egy tök semmilyen beszélgetésben benyögi, hogy most néztek valamit és az sok százezerbe kerül. Szereti kihangsúlyozni, ha valami drága.
Ugyanakkor, ha valakin látja, hogy végignézi, pl milyen táskát hord akkor utána egyből irigynek titulálja és becsmérli az illetőt.
Egyfelől dicsekszik, elvárja, hogy emiatt magasabb polcra kerüljön egy társaságban, de imádja ha valakit irigynek állíthat be, mert a másiknak nincs olyan tárgya.
Nektek is van ilyen szerencsétlen rokonotok? Miért csinálja ezt? Szerintem ez tök kellemetlen.
Elitista????
A férjemnek meg a lányomnak iPhone-ja van, nekem meg Pandora karkötőm. Bakker, eddig eszembe se jutott, hogy ezek elit dolgok....
Nem az a gondom, ha valakinek márkás, drága dolgai vannak, mert nekem is vannak, nekem az a fura, ha valaki ezzel flexel, vagy elvárja mástól, hogy észrevegye a drága cuccot rajta.
Pl, ha valakinek van egy Chanel táskája, de nem hívja fel rá a figyelmet, hanem tök természetes az szerintem rendben van, de vannak olyanok akik úgy helyezkednek, hogy látszódjon a logo, márkajelzés, képesek a drága táskát az asztal közepére is letenni.
Az elitista szó nem ezt jelenti. Nagyon nem.
Mielőtt kérdezel valamit nézz utána kicsit,mert különben hülyesegeket fogsz kérdezni állitani. Mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!