A mai generacionak, ezeken az arakom, hogy lesz valaha sajat ingatlanja orokseg nelkul ?
71
Sorolj mar par foglalkozast
Mérnökök, informatikusok, akár logisztikusok, jobb gazdasági végzettséggel rendelkezők, egyéb műszaki területen dolgozók. Szépségiparban dolgozók, építőiparban dolgozók, mint vállakozók. Villanyszerelők, ácsok, burkolók, darukezelők, de ha fekete keresetről beszélünk, akkor egy félfogú román vasszerelő is megkeres nettó 6-700 ezret. A végzettség nélkül magasabb székbe ültetett jóskapistákat ne is említsük.
És akkor van még ugye az a kategória, akik két állásban dolgoznak, pl. a teljes állásuk mellett vállalnak egy részmunkaidőst, vagy vállalkoznak... Hát ők.
Tehat Magyarorszagon az atlag br. fizetes 1.2m ft / ho.
Ertem.
Ne etesd a trollt!
A kérdező 2 bites provokátor.
Ajánlom a figyelmébe:
T.Kérdező, neked való "állásról" énekelnek.
76
Jelentettelek provokacioert :)
Egyenkent az megvan neked h az atlag fizu szamit a piacon az atlag m2 -arhoz kepest ?
Az emberek 1%-a SEM keres MUNKAVALLALOKENT (nem vallalkozo!) havi br 1.2m Ftot Magyarorszagon.
Tudod, almat az almaval.
Lehet nem keres az 1%-ék bruttó 1,2 milliót, de azért sokan vannak, akik próbálnak előrébb jutni. Dolgozni, dolgozni, megtakarítani kellene. Sokan minden felesleges dolgokat megvesznek. Vegyük azt, hogy valakinek fontosabb a legújabb telefon 400-500 ezerért minden évben, évenként kétszer valami messzi utazás minimum 500e-1millió forint körül. Minimum kettő vagy akár három autó, mert az jár. Étterem-rendelés többször hetente. Én meg hallgathatom azt, hogy nincs pénz lakásra-házra. Akkor mondom magamban, hogy lesz*rom. Másra van, akkor visszább kell venni az igényekből. Ja azt már nem. Ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni.
Nézzük a másik szempontot engem. 15 éve nem voltam nyaralni. A telefonom 5 éves. Autóm nincs, csak egy kerékpárom. Nem veszek hetente cipőt és ruhát. Tartalékom van 6-8 havi, ha gond lenne. 1 tehermentes lakást is sikerült vennem a fővárosban, igaz szinte minden megtakarításom beletoltam. De megérte, mert azóta nyugodtan alszom, hogy van saját.
Tenni kell érte, mert nem fog menni máshogy. Régen sem ment. Most sem fog.
Hol látsz ilyen embereket? :D nekem még a gazdag ismerőseim se harácsolnak….
Nincs autóm, a telóm 6 éves, csak akkor veszek ruhát ha valami tönkremegy és pótolnom kell, stb, mégse lehet egyről a kettőre jutni.
77, igazad van, sajnos sok ilyen van körülöttem is ezt látom. A baj akkor van, ha valaki nem tud dolgozni.
78,rengeteg ilyen van manapság. Nekem rokonaim is ilyenek nagyrészt, és az ismerősök is. Tudnék mesélni. Semmi se számít, csak az, hogy mije van. Képes elovenni a koszos edényt, hogy még utassal, neki olyan is van. Meg kettő külön kocsival jön ugyan onnan......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!