Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A mai generacionak, ezeken az...

A mai generacionak, ezeken az arakom, hogy lesz valaha sajat ingatlanja orokseg nelkul ?

Figyelt kérdés
Max akkor van eselye, ha legyart egy kezilabdacsapatnyi gyereket a CSOK alazsminaert ?
febr. 29. 22:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
0%
60. Miért, mi a biztos!? Biztos az, hogy van munkád és tudod fizetni a részleteket? Mi a garancia rá, hogy a hiteles házad végül a tiéd lesz és nem kell feladnod? Hogy holnap biztos lesz munkád? Van arra garancia, hogy épségben hazaersz? Ezzel csak érzékeltetni szerettem volna, hogy régen és ma sem. Lehetünk mindenben biztosak.
márc. 6. 11:34
 62/80 anonim ***** válasza:
55%

#61 A különbség ott van, hogy ha hitelre veszek lakást, akkor a hiteleket fizetem havonta és egy nap az enyém lehet az egész. Utána nem kell fizetnem a lakhatásomért tovább. Lehet hogy gond lesz közben és nem sikerül.

Ha bérlem, akkor viszont bizonyosan másnak fizetek hogy legyen belőle még egy lakása és nekem bizonyosan nem lesz soha, biztos, hogy mindig fizetnem kell ha lakni akarok valahol.

márc. 6. 12:16
 63/80 anonim ***** válasza:
42%

Egyrészt a biztos a hitelmentes saját, ami a felmenőimnek simán megadatott 30 éves korukra.

Másrészt a hitelnek legalább egyszer valaha vége van.

márc. 6. 12:19
 64/80 anonim ***** válasza:
72%

Hagyjuk inkább, mert nem is akarjátok érteni mit akartam.

30 évesen nem hiszem, hogy hitelmentes saját házuk lett volna, főleg nem segítség nélkül. Hacsak nem maguk építettek. Bár, lehet akkor sem.

De hogy ha mégis, akkor az azért lehetett, mert már 13,14 évesen dolgoztak. Sőt, otthon már gyerekként is segítertek a ház körül. Ma meg a gyerek a saját jetekait sem pakolja el, ha játszott.

márc. 6. 12:58
 65/80 A kérdező kommentje:
Ki keres netto 700 ezret magyarorszagon ?
márc. 6. 13:10
 66/80 anonim ***** válasza:

Nem a nyugdíjas vagy a kétkézi munkás, az biztos. Csak egy példa volt. A tanárok, informatikusok mondjuk.

HVG: „621.200 Ft volt az átlagkereset novemberben“.

De legyen 300, akkoriban 10 ezret se kerestek.

márc. 6. 13:37
 67/80 anonim ***** válasza:
0%

Jaaah, szólhatt volna hamarabb is, hogy jobban ismered a szüleimet-nagyszüleimet-családomat-mindenkit mint én, így már értem! Köszönöm hogy felvilágosítottál hogy nekem eddig mindig hazudtak, csak egy névtelen fórumozónak mondták el az igazságot, hogy nem is tudom, képzeltük azt az ingatlant amibe születtem és felnőttem. Most már mindent tisztábban látok!!! 😊

/s

márc. 6. 14:23
 68/80 A kérdező kommentje:

66

Azt ugye vagod h ezek Brutto fizetesi arak ???

Te netto 700rol beszelsz, az brutto 1.2m korul van.

Szted ki keres br 1.2m magyarorszagon ??????

márc. 6. 15:35
 69/80 anonim ***** válasza:

Egyrészt a medián reálisabb lenne, másrészt ezek bruttó összegek.

márc. 6. 15:43
 70/80 anonim ***** válasza:
84%

"mai generacionak, ezeken az arakom, hogy lesz valaha sajat ingatlanja"

Ezen az áron sehogy . Ennél csak drágább lesz minden.

Pont úgy ahogy az idő kereke óta.

márc. 6. 16:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!