Komolyan mondom,aki ma nulláról indul. Nem örököl se ingatlant,se vagyont,az hogyan tud ma 2023.június 22-én saját otthont teremteni? Egyszerűen fel nem fogom,hogy mi történik. Ide milliós fizetés sem elég....
Bécsbe dolgoztam 2008-2014 között.
Ott Bécsben béreltem egy önkormányzati lakást
180 euróert+ rezsi.
2014 év végén költöztem haza Győrbe.
Még abban az évben kp-ra megtudtam venni a kis 1,5 szobás panellakásomat 8,5 millió forintért.
Azóta a lakás átesett egy panelprogramon, belülről is teljesen felújítottam.
Elmondhatatlanul örülök neki,hogy ebből a CSOK babaváró őrületből kimaradtam.
Különben 2024 január elsejétől a városokból kivezetik a
CSOK-ot, úgyhogy valószínűleg valamivel csökkeni fognak városban a lakás árak.
7-es válaszoló vagyok, a házamat nádasdladányban vettem, konkrétan most is van jógogádon egy ház ami jobb állaporú mint az enyém volt akkor 7.5millióért…
Szóval ez még mindig csak rinya.
Tessék itt is van, kompromisszumokkal lakható, kaja egy részét meg lehet termelni, nem cigány falu, székesfehérvár 20percre, munkahely van dögivel, 2023ban.
Áldozat nélkül nem megy.
Ha van jobban fizető munka, vagy mellékállás, mellékes jövedelem lehetőség, akkor élni kell vele.
Emellett nem szabad elengedni a kiadásokat, azt vedd csak ami tényleg szükséges, főzz otthon, inni csak csapvizet.
Ami megtakarításod van, azt mindig fektesd be!
Ezt jópár évig csinálod, simán meglesz az önerőd.
Ha csak szórod a pénzt mg siránkozol, nem lesz semmid.
Én lószart sem örököltem, csak néhány kisebb tárgyat.
Úgy döntöttem, fontosabb a világ érdekességeivel, művészeti, szellemi értékeivel foglalkozni, mint hajnaltól estig dolgozni, hogy aztán 50-60 évesen üldögélhessek a drága fotelomban, a drága házamban, és azon mélázzak, milyen életem lett volna, ha nem a gürcöléssel telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!