Mi lesz ezzel a sok fiatallal? Hogy lesz saját lakásuk, egzisztenciájuk?A lakáshitelek az egekben! Aki nem gazdag családba születik, mi lesz vele?
Az olló egyre nyílik, a tehetősek és a szegények között. Hogy lesz saját lakásuk? Mindenki albérletbe megy talán? Vagy marad a MAMAHOTEL?
Elképesztő ez!
139.#. De, jót nevettem a posztodon! :))))
Végül is igazad van. De, hidd el, sokaknak ez lehet egy életcél, még nekem is! Jelenleg ez elérhetetlen számomra is!
...és azt hiszem, nem vagyok ezzel egyedül!
143.#. Akinek nincs önerője? Aki csak a létfenntartásáért küzd, az mit csináljon? Hogy lesz saját lakása? Lakni addig is kell valahol.
Aki, hó végére örül, ha 0 Ft-nál van és nem lesz mínuszba, az hogy spórol, mit rak félre?
"egy 40milliós ócska panelhez ... Ez egy életcél? Összezsúfolva néhány 10nm-en leélni egy teljes életet?"
1. Ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli.
2. Miért kellene valakinek már huszonéves korában elérnie az életcélját? Akkor miről szólna a további 80-100 éve?
"De, hidd el, sokaknak ez lehet egy életcél, még nekem is! Jelenleg ez elérhetetlen számomra is!"
Na, pont erről beszélek, hogy ez a borzasztó. #141-nek is ott lesz a kamasz gyereke, nulla gyerekkor, mert egy panelban nem lehet csinálni semmit. Tovább lépni meg valószínűleg úgy tud, hogy a 3 szintes szülei házát megörökli. De mire ez bekövetkezik, 60éves lesz, azután meg már minek fejlődni, a gyerek úgyis elakar majd költözni, minek a kertesház. Gyerekeinek már jobb lehet, szebb jövőben nőhet fel, de amint látjuk, ehhez egy generációnak ki kell halni...
És aki nem örököl semmit? Na ott két generációnak kell kihalni, és mindkettőnek jól kell keresnie. Ha egyik nem teljesül, megszakad a fejlődési kör és kezdődik minden előről, a nyomorból...
"Hogy lesz saját lakása? Lakni addig is kell valahol."
De lakni nem csak sajátban lehet. Huszonéves korban pl. koleszban is lehet évekig, ha a huszonéves nem csak ül és kesereg, hanem képzi magát.
"Aki, hó végére örül, ha 0 Ft-nál van és nem lesz mínuszba, az hogy spórol, mit rak félre?"
Még mindig nem merted leírni, hogy heti hány órában dolgozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!