Párok, hogy lehetséges saját ingatlant venni Pest megyében, nektek hogy sikerült?
30.
Igen, abszolút az átlagot képviseljük, de ha annak idején nekem valaki azt mondja, hogy kishíján havi 1 milliós bevétellel csak egy szakadt panelt tudunk venni, akkor lehet sírvafakadtam volna. 😅
29-es voltam
32.
Nem nagyon van választási lehetőségünk sajnos. Igazából, ha külföldre költöztünk volna, egyrészt ahhoz is kellett volna legalább 7 millió megtakarítás, plusz ott sem sokkal könnyebb lakáshoz jutni. Fizetés arányban közel ugyanannyi, egyetlen könnyebbség, hogy a kamat EU-s országokban most jóval alacsonyabb, mint itthon. Mi pont a megszívós korosztály vagyunk, én most töltöm a 29-et, férjem pedig a 31-et. 10 évvel idősebb bátyám simán tudott ingatlant venni, mikor annyi idős volt, mint most én. Békáson vett 15 millióért egy panelt, 5 millió önerőre. Náluk van két gyerek, most jön a harmadik, felvették a CSOK-ot+babavárót és most költöznek agglomerációba kertes házba. A panelt 48 millióért adták el tavaly nyáron. Ezzel nem lehet versenyezni, akármennyit keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!